Selamler sevgili dostlar sizlere tüm dağıtımlarda hatta işletim sistemlerinde kullanılmasını tavsiye ettiğim Floorp!
Önce indirmek için.
Debian:
Arch:
Windows: https://github.com/Floorp-Projects/Floorp/releases/download/v11.15.0/floorp-stub.installer.exe
Veya Linux'da direk Flatpak ile.
-
Öncelikle tarayıcı Firefox tabanlı ancak Firefox bu zamanlarda garip garip şeyler yaptığı için Floorp öneriyorum. "No user tracking" özelliği içermeside kullanmamın başta sebebi ancak konun altına "her şey senin verilerini topluyor" yazmayın çocuklarda bile verin var zaten.
Firefox aptal aptal şeylere yapmaya başladı izlemediyseniz.
Floorpun sevdiğim özelliklerinden biri ise istediğiniz gibi özelleştirebiliryorsunz Japon malı olan bu abimizde. Adeta Japonya havası katıyor size.
Sadece bir kısmı
Floorp en azından sizi önemseyen bir tarayıcı daha iyi bir tarayıcı çıkana kadar labybird gibi güncel bir tarayıcı floorp güncelsizlik diye bir şey yok. Ayrıca açık kaynaklı EXE dosyasını bile kendi repolarından indirmiyor.
github.com
Rehber kısmına gelirsek biraz geliştirelim.
addons.mozilla.org
Kullandığım bir addon eklemenizi tavsiye ederim öncellikle.
Web apps bölümünde Instagram gibi web sitelerini hem toolbara hem de Windows start menüsüne ekleyebilirsiniz.
Tasarım kısmında kendi hayal gücünüze göre özelleştirebilirsiniz.
Kısaca özgür bir tarayıcı..
Biraz sıkıldığım için açtım kısaca Floorpu özetledim.
Linux için kullanmanızı tavsiye ederim zaten Windows topluyor herşeyi gerek yok ;D
Önce indirmek için.
Debian:
sudo apt install floorp
Arch:
sudo pacman -S floorp
Windows: https://github.com/Floorp-Projects/Floorp/releases/download/v11.15.0/floorp-stub.installer.exe
Veya Linux'da direk Flatpak ile.
-
Öncelikle tarayıcı Firefox tabanlı ancak Firefox bu zamanlarda garip garip şeyler yaptığı için Floorp öneriyorum. "No user tracking" özelliği içermeside kullanmamın başta sebebi ancak konun altına "her şey senin verilerini topluyor" yazmayın çocuklarda bile verin var zaten.
Firefox aptal aptal şeylere yapmaya başladı izlemediyseniz.
(illa gizlilik istiyorsan tor veya libbrewolf kullan)
Sadece bir kısmı

Floorp en azından sizi önemseyen bir tarayıcı daha iyi bir tarayıcı çıkana kadar labybird gibi güncel bir tarayıcı floorp güncelsizlik diye bir şey yok. Ayrıca açık kaynaklı EXE dosyasını bile kendi repolarından indirmiyor.
GitHub - Floorp-Projects/Floorp: All of source code of version 10 or later of Floorp Browser, the most Advanced and Fastest Firefox derivative 🦊
All of source code of version 10 or later of Floorp Browser, the most Advanced and Fastest Firefox derivative 🦊 - Floorp-Projects/Floorp
Rehber kısmına gelirsek biraz geliştirelim.

uBlock Origin â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US)
Download uBlock Origin for Firefox. Finally, an efficient wide-spectrum content blocker. Easy on CPU and memory.
Web apps bölümünde Instagram gibi web sitelerini hem toolbara hem de Windows start menüsüne ekleyebilirsiniz.
Tasarım kısmında kendi hayal gücünüze göre özelleştirebilirsiniz.
Kısaca özgür bir tarayıcı..
Biraz sıkıldığım için açtım kısaca Floorpu özetledim.
Linux için kullanmanızı tavsiye ederim zaten Windows topluyor herşeyi gerek yok ;D
Son düzenleme: