Allah'ın adaleti adil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Astronomi üzerine pek araştırma yapmadım zira günümüzde ayın bölündüğüne dair bilimsel açıklamarda var

Ben hiç kimsenin fikrini değiştirmek amacında değilim öncelikle belirteyim. Ben de kafamda cevaplanmamış bir sürü soru olan bir insanım ve çok fazla git gel yaşadım ama insan fıtratında birşeye inanmak isteyen bir varlık bence ve bir yaratıcının olmama fikri ve ölünce ne olacağı düşüncesi beni o kadar çok korkutuyor ki. İnanılmaz derecede dehşete düşüyorum ve benim gibi düşünenlere de acıyorum. Umarım bir yaratıcı vardır ve de en azından cehennemde yanarız çünkü bence bütün insanlık - bir yaratıcı varsa- cennete girecektir.

Bak biz Allah'ın varlığına inanmıyoruz diyoruz doğal olarak kurana da inanmamamız gerekiyor. Sen gelip Allah her şeyi görür, bilir neden kuranda yazıyor, neden inanalım çünkü allah göndermiş, neden inanalım kuranda yazıyor. Böyle olmuyor bunlar. Kuranı kerim mucizedir diyorsun %50 si gibi bir rakam hikaye, masal diğer dinlerden toplama mucize diyorsan örnek vereceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…