LiveForACause
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Mühendis-Muhasebe
Merhaba,
Birkaç zamandır rahat yazı yazabilmek (özellikle tenkey kullanmak) için klavye arıyorum. Parmaklarım iri olduğu için aynı anda birçok tuşa basmak büyük problem. Ayrıca hızlı yazdığım için "standart" dome klavyelerin tepki süresi sinir olmaya bire bir.
G213 kullanıyorum, memnunum sağlamlğı-tepkisi-RGB olması gayet güzel. Ofis için kaliteli uzun ömürlü ve yazarken sorun çıkarmasın yeter.
Aradığım özellikler;
FPS-RPG-MMORPG ve bilgisayar donanım profesyonellerinden fikir bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Birkaç zamandır rahat yazı yazabilmek (özellikle tenkey kullanmak) için klavye arıyorum. Parmaklarım iri olduğu için aynı anda birçok tuşa basmak büyük problem. Ayrıca hızlı yazdığım için "standart" dome klavyelerin tepki süresi sinir olmaya bire bir.
G213 kullanıyorum, memnunum sağlamlğı-tepkisi-RGB olması gayet güzel. Ofis için kaliteli uzun ömürlü ve yazarken sorun çıkarmasın yeter.
Aradığım özellikler;
- Tuş aralıkları çok dar olmasın (mümkünse geniş ama piyasada çok oynamaz dediler)
- Enter tuşu -mümkünse- büyük olmalı. Tab ve sol shift tuşları da -mümkünse-dar olmasın.
- Yazım ve günlük kullanım için rahat olsun (sculpt keyboard tarzı değil). Bilek desteği tercihimdir (Razer gibi hafızalı yastığa gerek yok)
- RGB şart değil.
- Mekanik olacaksa Cherry Mx (ed - brown - white) olabilir. Klik sesinden ötürü. Mekanik hisli de olabilir.
- Arada oyun da oynanabilir ama COH-RedAlert3-World In Conflict vb. - Modern Combat 5 (profesyonel değil).
- HyperX Alloy Elite
- Logitech G413 (Romer G - Cherry Mx farkı anlaşılır mı bilemedim)
- Cooler Master Masterkeys Pro L
- Cooler Master Quickfire XT & Ultimate
- Corsair K55 (red switch)
- Razer Cynosa (?)
FPS-RPG-MMORPG ve bilgisayar donanım profesyonellerinden fikir bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: