Alman arabalarının kaliteli olması

WolreaG

Kilopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba ailemde küçükken VW Tiguan vardı ve o arabayı çok severdim. Sonra kendim araba alacağım zaman küçük olduğu için VW Polo tercih ettim. Ve bilmiyorum ben mi acaba Alman arabası seviyorum bilmiyorum da bana diğer arabalar kötü geliyor. Mesela Nissan Qashqai, aslında çok iyi bir araba ama bana dışı da hoş gelmiyor hadi dışını boş ver içi de güzel gelmiyor. Volkswagen hayranlığı mi bilmiyorum ama kötü geliyor tasarımı. Aynısı Toyota Auris, Honda Civic içinde geçerli. Kesinlikle yargılamıyorum her araba güzel ama benim sanırım bir hayranlığım var Alman arabalarına.

Ben de aileden VW görmüş büyümüş biri olarak tercih ediyorum. 2013 model sıfır aldık hala aynı. Araba yatsa da binsen de çok problem çıkarmıyor ve güven veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aileden VW görmüş büyümüş biri olarak tercih ediyorum. 2013 model sıfır aldık hala aynı. Araba yatsa da binsen de çok problem çıkarmıyor ve güven veriyor.
Evet kalite kendini gösteriyor, tamam motoru narin olabilir ama ben 2022 model Hyundai I20ye bindim yok abi benim 2015 model en düşük paket Polodan daha kötü.

Dayı Mercedes 190 almıştı uzun zaman önce. Çok iyi durumdaydı.
Hala onun kadar komforlu bir arabaya binmedim diyebilirim.
Çok 190 gördüm hiçbirisi öyle değildi.

Süspansiyon amartizörler felan çukura düşünce fıs fıs yapıyordu yılan gibi. Araba dışarıdakı rahatsızlığı çok sönümlendiriyordu kabine ulaşmadan.

Şuanda 2016 Toyota Corolla Fielder kullanıyorum Hybrid. komfor yok diyebilirim ama işte Toyota. Ağaca motor bağlayıp araba yapsalar sorunsuz çalışır sanayi görmez.

Alman arabalarının sürüşü bana kütük gibi geliyor. Ford ve Alfa Romeo'nun sürüş hissiyatından sonra eski yeni fark etmez herhangi bir Alman arabasına binince çok hissiz geliyor. Onun dışında kalite olarak diyecek yok.
Fordu bilmem ama Alfa Romeo için dediklerine katılıyorum. Bir araç popüler değilse iyi oluyor genelde. Ailem izin verseydi Polo yerine Gulietta alacaktım sunrooflu otomatik klimalı falan bulunuyordu.

Son birkaç senedir Almanlar çok opsiyoncu oldu.

Ayrıyeten ne varsa eskilerde var. Yeni Almanlarda artık kaliteyi de göremiyoruz.

Evet bindiğimde kalitelerini görebiliyorum. İçleri de geniş hissettiriyor. :) Dışarıdan bakınca da güzel görünüyor. Yeterli bütçeye sahip olursam bende o tarz bir şey almak istiyorum.

Dayı Mercedes 190 almıştı uzun zaman önce. Çok iyi durumdaydı.
Hala onun kadar komforlu bir arabaya binmedim diyebilirim.
Çok 190 gördüm hiçbirisi öyle değildi.

Süspansiyon amartizörler felan çukura düşünce fıs fıs yapıyordu yılan gibi. Araba dışarıdakı rahatsızlığı çok sönümlendiriyordu kabine ulaşmadan.

Şuanda 2016 Toyota Corolla Fielder kullanıyorum Hybrid. komfor yok diyebilirim ama işte Toyota. Ağaca motor bağlayıp araba yapsalar sorunsuz çalışır sanayi görmez.
Evet sorun çıkarmıyor. Alman kalitesi başka gerçekten. Biraz masraflı ama çok güzel arabalar ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı