Alman marşları niye yasak?

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Arkadaşlar fei*desland gibi marşların sözlü versiyonu niye yasak? Merak ettim. Sözlerinde mi bir şey var?

Almanya'nın marşı değil, Nazi Almanyası'nın marşı çünkü. Irkçı söylemleri geçtim, Nazi ülkelerin yüz karası olduğundan dolayı yasaklı çoğu büyük ülkelerde. İnsanlar tarafından sevilmeyen bir ülke. Ek olarak Holokost olarak da geçen yaklaşık 6 milyon Yahudi'nin öldürüldüğü soykırımı yapan ülkedir. Nazi Almanyası'nın neden sevilmediğini araştırabilirsin.

Almanya'nın marşı değil, nazi almanyası'nın marşı çünkü. Nazi ülkelerin yüz karası olduğundan, yahudi soykırımı yaptığından dolayıdır.

Hocam yukarıda yazdığıma ek olarak sovyetlerin 42 milyon insanı öldürmesi soykırım değil mi?
Ve sovyet marşlarının hepsi sosyal medyada mevcut.

Hocam yukarıda yazdığıma ek olarak sovyetlerin 42 milyon insanı öldürmesi soykırım değil mi?
Ve sovyet marşlarının hepsi sosyal medyada mevcut.
Komunist sembollere yasak getiren ülkeler de var. Ben herhangi bir ülkeyi savunmuyorum, size neden Nazi Almanyası'nın marşlarının yasak olduğunu belirttim.

Komunist sembolleri yasaklayan ülkeler;

Faşist sembolleri ve yahudi soykırımının reddedilmesinin yasak olduğu ülkeler;

Naziler savaşı kaybettiği için. Bir insan marş dinlediği için psikoloji bozuluyorsa bir doktora görünse iyi olur. Youtube'a yüklenen marşlar "Nefret Söylemi" gerekçesiyle kaldırılıyor. Bence de tamamen saçmalık. Nazi marşları dinlemek onları desteklediğim anlamına gelmez.

savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.​

adolf hitler

350px-Katyń,_ekshumacja_ofiar.jpg

Katyn'de katledilen insanlara ait 1943'te açılan toplu mezarlık, uluslararası kızılhaç komitesi delegasyonu tarafından fotoğraflanmıştır.

Sovyetlerin hiç savaş suçu işlemediğini söyleyen 10IQ komünistler neden bunu söylemiyor?

1940'da sovyetler tarafından öldürülen 20.000 Polonya'lı eğitimli subayları öldüren, Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya, Macaristan, Kırım, Ukrayna gibi yerlerde savaş suçları işlemiş sovyetler birliği, 1923'de Fransa'nın işgal ettiği bölgelerde almanlara karşı edilen zulümler eden Fransa hiç konuşulmazken nazilerin bu kadar propagandası yapılması bu sözü kanıtlar niteliktedir.

İsteyen gitsin daha da fazlası için buraya baksın!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı