Ben aynısını Ukrayna vatandaşlığı için yaptım 18 yaşına girmeden önce konsolosluğa başvurun Almanya'ya gitmeniz gerekebilir çok geç giderseniz askere alırlar.
Sizin babanızın sigortası açık mıydı? Kabul edildiniz mi?
Ben aynısını Ukrayna vatandaşlığı için yaptım 18 yaşına girmeden önce konsolosluğa başvurun Almanya'ya gitmeniz gerekebilir çok geç giderseniz askere alırlar.
Tam aksine 14 olması çok daha iyi 18 olmadan hallederseniz ilerde çok daha az sorun yaşarsınız ve cepte alman vatandaşlığın olmuş olur.Yaşımın 14 olması sıkıntı çıkarır mı?
HayırYaşımın 14 olması sıkıntı çıkarır mı?
Tam aksine 14 olması çok daha iyi 18 olmadan hallederseniz ileride çok daha az sorun yaşarsınız ve cepte alman vatandaşlığın olmuş olur.
Benim babam doğmadan önce hapse girdiği için velayetim annemin üstündeydi, sigortalık bir durum olmadı fakat bir ay kadar Ukrayna da kalmak zorunda kaldık.Sizin babanızın sigortası açık mıydı? Kabul edildiniz mi?
Benim babam doğmadan önce hapse girdiği için velayetim annemin üstündeydi, sigortalık bir durum olmadı fakat bir ay kadar Ukrayna da kalmak zorunda kaldık.
Velayetiniz kimde?Benim de anne tarafından ölen dayım ve teyzem alman vatandaşı. Dedemde öyle ama onu Almanya'dan atmışlar acaba bende müracaat edebilir miyim? Annem babam ayrı onlar ile konuşmuyoruz bir sıkıntı olur mu acaba? Annem alman vatandaşı değil ama. Yaşım 18.
Babamın iptal olmuş bir Belçika vatandaşlığı var bizde bir şeyler yapabilir miyiz acaba?
Velayetiniz kimde?
Evet.Annen mi Ukraynalı?
Hocam çok karmaşık olay bunun kendi forumları var bence oraya yazın ben şimdi bu konuda ne desem yanlış çıkabilir ama kesin gözüyle bakmayın çok.Baş mı vurdu? Yoksa akrabalarından Belçika'lı mı var?
Babam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.