Almanca vs Fransızca vs İtalyanca

Arkadaşlar merhaba. 11. sınıfa geçtim. B1 düzeyinde ingilizcem var. Tabii ki istediğim seviyede değil fakat bir tane de ek olarak bir dil daha öğrenmek istiyorum. Fransızca'da çok başlangıçtayım 0 diyebiliriz. Almanca da ise A1 basit düzeyde bazı cümleleri kurabiliyorum. İtalyancaya ise 0'dan başlayacağım. Hedefim tıp okumak ve yurt dışında çalışmak. Fransa'da mı yoksa Almanya'da mı İtalya'da mı daha çok çalışma imkanım olur Türkiye'den hangi ülke daha kolay doktor alıyor? Hangi dil daha kolay? Biliyorum ikisi de zor fakat yorum almak istiyorum. Ve sizden ricam önce ingilizceni geliştir ya da İspanyolca, Çince öğren gibi şeyler istemiyorum. Almanca vs Fransızca vs italyanca. Hangi ülkede çalışma imkanım daha çok olur hangisi daha kolaydır cevaplarınızı bekliyorum.

Almanca okuyorum. Almanca öğrenmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Fransızca da okuma şansım vardı ancak Almancanın daha önemli olduğunu düşünmekteyim.

@183206 ben takıyorum Fransızcayı. Malum işlerimden dolayı (kötü olarak yorumlamayın). Ben o dilde hikâye yazıyorum.

Ne amaçla öğrenmeyi düşünüyorsun konu sahibi?

Almanya'da konuşuluyor olduğundan dolayı. :D Almanya varken Fransa'yı kim takar?
Seçim tercihinizi bu cümleye göre yapmazsanız sizin için iyi olur..

Edit: Listenize İspanyolca eklemenizde bence fayda var. Dünyada en çok konuşulan dillerden biridir İspanyolca..

@celalistşengörist ülkelerin tıp için gereken sayısına bakarak karar verirdim, ben senin yerinde olsam.
Teşekkürler hocam.
Seçim tercihinizi bu cümleye göre yapmazsanız sizin için iyi olur..

Edit: Listenize İspanyolca eklemenizde bence fayda var. Dünyada en çok konuşulan dillerden biridir İspanyolca..
Hocam İspanya'da yaşamayı düşünmüyorum. Daha çok Almanya Fransa İtalya arasındayım yani şartlar elverirse tabi ki. İspanya ilgilimi çok çekmiyor ilk önceliğim bu diller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı