Almanca'dan isteyerek eksi aldım

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.801
Sizde öz güven eksikliği var. Öncelikle buraya odaklanın. Bunu da en iyi kendinize güvenerek çözebilirsiniz. Yapacağınız şeye inanarak yapın.
Tahtaya kalkınca bir iki kelime söyledim. Onu da zar zor söyledim zaten. Sonra da hocam ben unuttum dedim ve oturdum. Yarın durumumu nasıl anlatacağım onu da bilmiyorum hocaya.

Anksiyetesi olmayan anlamaz üstelik sınıfta rezil olmak istemediği bir kız varmış durum daha da kötü yani neden hala umursama , utanma çekinme gibi şeyler söylüyorsunuz elinde olsa yapar zaten.

Anksiyetesi olmayan anlamaz üstelik sınıfta rezil olmak istemediği bir kız varmış durum daha da kötü yani neden hala umursama , utanma çekinme gibi şeyler söylüyorsunuz elinde olsa yapar zaten.
Gerçekten yaparım. Hem çok utanıyorum, hem de o kız tam önümdeydi. O kadar kararsız kaldım ki. Boşu boşuna 50 Puan gittim. O 50 Puan ile ortalamam yükselirdi. Sözlü notlarım yükselirdi. Çok şey kaybettim. Ve işin kötüsü alay ediyorlar. Nasıl ezberleyemedin diyorlar. Sen zaten ezberleyemezsin falan diyorlar. Bilmiyorlar ki onlardan daha hızlı ezberlediğimi ama okuyamadığımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı