Almanya Rüyası!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen her saat Sosyalde Avrupa'lının herbir şeyi övülüp finalde Türkiye ile dalga geçilip, çok komikmiş gibi sonuna da gülücük konulur.
Twitter
İlgili Twit'te Hayko Bağdat, Can Dündar ekseninde yaşanmış taze bir olay var. Birçok açıdan Avrupalı'nın bize bakışı hakkında fikir veriyor.

Üşenenler ve "şimdi Twitter'a kadar kim gidip gelecek" diyenler için ekran görüntülerini paylaşıyorum.

IMG_1305.jpg
IMG_1306.jpg
IMG_1307.jpg
IMG_1308.jpg
IMG_1309.jpg

Özellikle bu konuda @Neşeli Enginar konuşmalı herhalde. Profilindeki boyun eğme yazısına pek bir anlam veremiyordum. Gurbette kendini motive ediyor olmalı.

Yukarıdaki vakada alenen Türkiye aleyhinde yayın yaptırdıkları insanları eziyorlar. Can Dündar Türkiye'de vatan hainliğinden yargılanıyor lakin Almanya'da kendi yoldaşlarına yaptığı hainlikten çoktan mahkum edilmiş. Benim şahsi yorumum; kişisel istisnalar olmakla birlikte, Batı veya Batılılar çıkar gözetmeksizin kimseye bir bardak su bile vermez. Türkiye'ye karşı kullandıkları Türkleri dahi eziyor adamlar.

Son olarak;
bizim hakkaten bizden başka dostumuz yok.

Zaten bir bardak su vermesini istemiyoruz. Türkler oraya gidiyor çalışıyor, emeğini alıyor. Ah keşke bu güzel ülkemizde de herkes emeğini alsa oralarda ne işi var. Size göre ırkçı, pislik, domuz yiyen insan olabilirler. Onlara göre de siz, biz teröristiz. Bu böyle gider. Bu sistemin, disiplini, üretimi, ekonomiyi nasıl oturtabildiklerini bizim örnek almamız gerekir. Almıyorsak herkes paçayı kurtarmaya çalışır.

Bize düşmanlık besliyorlar diye, bunların sistemi berbat, pislik bunlar, bunlar içiyor, sıçıyor başka bir işe yaramıyor diyemem. Dünyaya kaliteli mal üretiyorlar. Fabrikalarda Almanların, Hollada'lı şirketlerin yaptığı kaliteli, sistemler kullanılıyor. Biz çamur atsak neye yarar, övsek neye yarar.

İlk önce ülkede Ağaoğluna peşkeş çekilen arazilerden kazanılan paraların İngiltere'yi zengin etmesinin önüne geçilebilir mesela. Adamın kaçtane Roys Roys'u var. Yazılışını bile bilmiyorum. Kendi dedi ben olmasam İngiltere ekonomisi batar diyor bu rezil herif.

Son düzenleme:
Köprü altı edebiyatı yapın demedim. Ayrıca konu ben değilim, konuyu ben açtım. Arada çok fark var. Tabii anlamak lazım.

Ben de konuyu açana yorum yaptım zaten. Konuya mı yorum yapmam lazımdı? Ha, isterseniz ona da yaparım da, nefesimi boşa tüketmekten başka bir şey değil.

İşin komiği ne biliyor musunuz? Sözde sosyalistler Hayko Bağdat'a "Yalan söylüyorsun, Pis Ermeni, Züppe" şeklinde saldırdılar. Daha sonra muhtemelen Can Dündar'ın marifetiyle olayda adı geçen Elif'e Hayko Bağdat hakkında olumsuz yönde ısmarlama bir yazı yazdırdılar. Daha sonra kadıncağız Facebook üzerinden kendini tekzip etse de ne fayda?!

Şimdi bunları konuşmak bazılarının işine gelmiyor tabii. Gelmiş benle şanzıman muhabbeti yapıyor. Şimdi çevrilmesi mümkün olmayan bir sürü kapak çıkar bu sözden de sonrasında beyni yetmediği için hakaret etmeye başlayacak biliyorum. O yüzden Gözardı ettim gitti.

Boş işler peşindesiniz, yorumlarınızda öyle, burası siyaset yapmak için açılmadı!!!
Neyin boş, neyin dolu olduğuna siz mi karar vereceksiniz? O zaman Mail adresinizi yazın da bir dahaki sefere Moderatör'lerden önce siz bir inceleyin. Uygun görürseniz moderatörlerin onayına sunarız. Oldu mu Paşam?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı