Almanya'da üretilen çikolatalarda domuz yağı var mı?

Arkadaşlar merhaba bizim komşu Almanya'dan çikolata getirmiş biraz bize de verdi. Bu çikolatalarda domuz yağı oluyor mu ?
Domuz yağı olanlarda yazıyor zaten. Almanya'da kimse kimseyi kandırma ihtiyacı duymaz. Çikolatanın üstüne bak orda Kein Schwein gelatin yazıyorsa yokrur.

Geçenlerde bir şey duydum. Aynı bizim Suriyelilerden bıktığımız, rahatsız olduğumuz gibi Almanlar da Türklerden rahatsız oluyormuş. Doğru mu bu?

Maalesef dogru... Yüzbinlerce suriyeli insan iltica etti ve Alman halki bundan cok rahatsiz.
Eeee kolay degil adamlarin vergileri ile Suriyelilerin kirasi, sigortasi, elektrigi, suyu, gazi ödeniyor. Kisi basi'da her ay 400 € yardim ediyor Almanya her suriyeli icin.
Alman halki kendi vergileri ile bu islemler yapildigi icin cok rahatsiz...

Maalesef dogru... Yüzbinlerce suriyeli insan iltica etti ve Alman halki bundan cok rahatsiz.
Eeee kolay degil adamlarin vergileri ile Suriyelilerin kirasi, sigortasi, elektrigi, suyu, gazi ödeniyor. Kisi basi'da her ay 400 € yardim ediyor Almanya her suriyeli icin.
Alman halki kendi vergileri ile bu islemler yapildigi icin cok rahatsiz...
Peki Türklerden rahatsız oldukları doğru mu?

Peki Türklerden rahatsız oldukları doğru mu?

Pek degil... Artik burada Türk vatandaslar ayni Almanlar gibi yasiyor, cok iyi entegre olduklari icin Türkler ile pek sorun yasamiyor Almanlar...
Yani burada yasadigimiz icin Alman kültürünü tanidigimiz ve saygi duydugumuz icin sorun cikmiyor.

Öyle iste... :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı