Almanya'dan direksiyon seti alınır mı?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Merhaba hocalarım, komşumuzun Almanya'da akrabaları var hatta onlara iPhone 15 ve pahalı pahalı saatler getirmiş ve de valiz ile nasıl beceriliyorsa vergi ödemeden getiriyorlarmış, oluyorsa bana da direksiyon seti getirteceğiz. TR'ye göre neredeyse yarı fiyatında geliyor sizce Almanya'dan direksiyon seti alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım, komşumuzun Almanya'da akrabaları var hatta onlara iPhone 15 ve pahalı pahalı saatler getirmiş ve de valiz ile nasıl beceriliyorsa vergi ödemeden getiriyorlarmış, oluyorsa bana da direksiyon seti getirteceğiz. TR'ye göre neredeyse yarı fiyatında geliyor sizce Almanya'dan direksiyon seti alınır mı?

Orijinal ve sorunsuzsa neden olmasın hocam. Tabi almışken iyisini alın.

Alınır hocam. Arkadaşım kendine İngiltere'den T300RS GT ve TH8A getirmişti. Ama ben Moza öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı