Almanya'dan Getirilen iPhone 13 Nasıl Kayıt Edilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Almanya'da tanıdık ve akrabalarım var iPhone 13 getirmek istiyorum.
Ürünü hediye olarak kendi pasaportlarına kayıt edip Türkiye'ye getirecekler. Benim burada sorunsuz kullanmam için hangi işlemleri yapmam gerekir ve garantisi 1 yıl geçerli oluyormuş doğru mu?

Ocaktan sonra kayıt ettirmek 2700 TL yerine daha yüksek olacak demişti arkadaşım. Bu bilgileri öğrenebileceğim resmi bir kurum var mı? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, Almanya'da tanıdık ve akrabalarım var iPhone 13 getirmek istiyorum.
Ürünü hediye olarak kendi pasaportlarına kayıt edip Türkiye'ye getirecekler. Benim burada sorunsuz kullanmam için hangi işlemleri yapmam gerekir ve garantisi 1 yıl geçerli oluyormuş doğru mu?

Ocaktan sonra kayıt ettirmek 2700 TL yerine daha yüksek olacak demişti arkadaşım. Bu bilgileri öğrenebileceğim resmi bir kurum var mı? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen ocaktan sonra 6 bin olacak deniliyor.

Dostum iyi denk geldim konuya yaklaşık 2 saat önce kayıt ettirdim iPhone X cihazımı. Evet yılbaşından sonra 6-7k gibi bir fiyat olacak. Son 1 senede TR'ye giriş yapmış olan birisi pasaportuna kayıt ettirebilir. Sadece kendi adına olan hatları kullanabilir. Yani kısacası sen hattını kayıt edilen kişinin adına geçirip kullanman gerekiyor.

Ben biraz geç kaldım o zaman arkadaşlar birkaç aya gelecekti telefon. Bir de hattı üstüne yaptırnak sıkıntı tekrar Almanya'ya dönecek ileride paket değişikliği yaptığında kimlik bilgileri ıvırı zıvırı uğraşmak zor. Türkiye'den almak daha mantıklı geiyor bu koşullarda.

BTK'den kayıt ediliyor bu hizmet e-Devlet'ten kaldırıldı BTK sitesine gitmeniz gerek.
Düzeltme: e-Devlet'ten kayıt yapılıyor.

Kesin ve net bir şey yok ama değil mi? Tarih olarak.

1 Ocak itibarıyla geçerli 6099 TL olarak kayıt ücreti bende aynı şekilde 13 Pro veya 12 Pro getirmeyi düşünüyordum bir süre daha yatacak gibi plan

BTK'den kayıt ediliyor bu hizmet e-Devlet'ten kaldırıldı BTK sitesine gitmeniz gerek.
edevlet üzerinden kayıt ediliyor dostum hala

Dosya Ekleri

• 1671143395207.png
    1671143395207.png
    155 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
1 Ocak itibarıyla geçerli 6099 TL olarak kayıt ücreti bende aynı şekilde 13 Pro veya 12 Pro getirmeyi düşünüyordum bir süre daha yatacak gibi plan.

e-Devlet üzerinden kayıt ediliyor dostum halaEki Görüntüle 1603855

Düzeltme yapayım o zaman çünkü ilk baş kaldıralacak dendi.

Hattı pasaport sahibinin üstüne olması kötü arkadaşlar. Aslında 6 bin versekte yine Türkiye fiyatlarına göre çok uygunda.

Peki şöyle ürünü direk alsam orada iken IMEI'ya da bu gerekli bilgilere onlar bana yollasa en azından 2700 TL şu an ya kayıt yaptırsak oluyor mu bu şekilde ama telefon Almanya'da duracak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı