Almanya'dan PS5 getirtmek mantıklı mı?

Öncelikle alacağın PS5 hem satıcı Amazon hem de gönderici Amazon olmalı. Sonra zoll formunu doldurup ülkeye dönerken pasaport kontrolünden sonra zoll memuruna mühürletiyorsun.
Sonra Amazon'un mail adresleri var oraya;
Almanya'ya gitmeden önce e-Devlet'ten alınan bir ikamet belgesi.
Mühürlü zoll formunun fotoğrafı.
Pasaport bilgilerini ve Almanya giriş çıkış mühürlerini çekiyorsun.
Ürün faturanın PDF'i.
TR de harcadığın bir ürünün faturası.

Bunları [email protected], [email protected] buralara mail atıyorsun 1hafta içinde aldığın karta iade geliyor. Euro ekstresi olan bir kartın yoksa edin veya İş Bankası'ndan euro hesabı açıp onu karta eşleştir. Direkt euro ile al.
PS5 Digital Edition 2 dualsensenli olan kutudan aldım yanında da şarj istasyonunu aldım 450+85euroya aldım 85euro iade aldım 450ye geldi.

Ben aşağıdaki linkten öğrendim oraya da mutlaka bak

Hocam iyi günler ben TR de yaşıyorum akrabam benim kartımla amazon.deden ekran kartı aldı getirecek onu nasıl tax Free yapabiliriz, kim adına olmalı belgeler

Tam olarak neleri damgalatmalı ikamet pasaport çıktısı vs

Gitmeden önce ikamet belgesi almamıştır zaten sanmıyorum

Bide zol formu zorunlumu yazılanların ingilizcesi yokmudur yada
 
Son düzenleme:
Hocam iyi günler ben TR de yaşıyorum akrabam benim kartımla Amazon. Deden ekran kartı aldı getirecek onu nasıl tax Free yapabiliriz, kim adına olmalı belgeler.

Tam olarak neleri damgalatmalı ikamet pasaport çıktısı vs.

Gitmeden önce ikamet belgesi almamıştır zaten sanmıyorum.

Bir de zol formu zorunlumu yazılanların ingilizcesi yok mudur ya da.

Fatura adresi getiren üzerine olmalı ve TR adresi olması lazım. İade alacak kişi Avrupa Birliği vatandaşı olmamalı.
 
Arkadaşlar arkadaşımdan rica etmem üzerine PS5'i Türkiye'ye getirdim. Tax free için mediamartk'tan satın alım yaptığında bir damga vurmuşlar. Havaalanına gittiğinde ilgili yetkiliye gidip tax free alınabiliyormuş. Tax free almak için havaalanına erken gitmenizi öneririm. Herkese teşekkürler.
 
Arkadaşlar arkadaşımdan rica etmem üzerine PS5'i Türkiye'ye getirdim. Tax Free için Mediamartk'tan satın alım yaptığında bir damga vurmuşlar. Havaalanına gittiğinde ilgili yetkiliye gidip tax Free alınabiliyormuş. Tax Free almak için havaalanına erken gitmenizi öneririm. Herkese teşekkürler.

Hocam tam olarak % kaçlık bir iade aldınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı