Almanya'dan PS5 getirtmek

Hayatında hiç yurt dışından ürün getirmemiş insanlar tarafından her kafadan bir ses çıkınca tekrar açıklama yapma gereği duydum. Öncelikle 1 adet kutusu açılmış bir şekilde PS getirir iseniz kutulu veya kutusuz fark etmez hiçbir şekilde vergi almazlar. Sadece bu benim kişisel eşyam demeniz yeterli. Her yurt dışına çıkışınızda ve yurt dışından gelişinizde nasıl sizin kişisel cep telefonunuzdan vergi alamıyorlar ise bundan da hiçbir devlet hiçbir kurum vergi alamaz.

Bazı arkadaşlar çok komik bir şekilde kaçakçılık gibi durumlardan, vergi kaçırmaktan hatta dava edeceklerinden bile bahsetmiş. Bunlar gerçekten gülünç ve bir o kadar da yalan yanlış bilgiler. Bu gibi kişileri lütfen dikkate alma. Doğru bilgiler yasalarla açıkça belirlenmiş. Açıp okuyabilirsiniz.
Çok mantıklı konuştunuz. Teşekkür ederim.

@SandyBridge

Burayı okumanı öneririm. Geçirilen ürün gümrüğe bildirilmezse kaçakçılığa giriyor.

S01106-20343915.jpg

Ben burada bir tane getirirseniz vergi olmaz diye bir şey görmüyorum.
Eğer öyle bir şey olduğunu kanunu ile çıkıp gösterirseniz tebrik ederim.

Son düzenleme:
en fazla 430 Euro deniyor.
Böyle bir şey denmiyor. Bu hediyelik eşya için geçerli. Hediyelik eşya ile ilgili hiçbir şey söylemedim ben burada. Paketi açıldıktan sonra o bir kişisel eşyadır ve yolcu beraberinde getirilebilir.

Lütfen anla artık. Kişisel eşya. Kişisel eşya. Kişisel eşya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı