Alt Gr tuşu CTRL ve Alt Gr olarak çalışıyor

TimRiggins

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Monster laptop klavyemde CTRL tuşları çalışmıyor. Klavye test sitesinden baktığımda alt gr tuşu CTRL + alt gr olarak çalışıyor. Bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor kendi kendine bozulup düzeliyor. Çok araştırdım çözemedim yardım edebilir misiniz?

Microsoft powertoys üzerinden CTRL tuşunun görevini tekrardan CTRL olarak atayabiliyor musunuz bir dener misiniz?
Uygulamanın nasıl kurulacağı ve kullanılacağı rehberi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu uygulama videoda gördüğüm kadarıyla kullanmadığınız klavye tuşlarını belirli tuş ve kombinasyona atayabiliyorsunuz. Yani sağ taraftaki Shift'i ekran görüntüsü alma kısayolu olarak ekleyebiliyorsunuz. Uygulamanın içinde daha birçok özellik var da bende uygulamayı yeni yeni kullanmaya başladım çok bir bilgi birikimim yok.

Microsoft powertoys üzerinden CTRL tuşunun görevini tekrardan CTRL olarak atayabiliyor musunuz bir dener misiniz?
Uygulamanın nasıl kurulacağı ve kullanılacağı rehberi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu uygulama videoda gördüğüm kadarıyla kullanmadığınız klavye tuşlarını belirli tuş ve kombinasyona atayabiliyorsunuz. Yani sağ taraftaki Shift'i ekran görüntüsü alma kısayolu olarak ekleyebiliyorsunuz. Uygulamanın içinde daha birçok özellik var da bende uygulamayı yeni yeni kullanmaya başladım çok bir bilgi birikimim yok.

Geç döndüğüm için özür dilerim. Sonradan ben sinirle klavyede birkaç tuşa bastım çalışmaya başladı tuş. Şu ana kadar bi sıkıntı yok, bi daha bozulduğunda powertoys u deneyip dönüş yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı