Alt+Tab atınca RX 6800 XT bilgisayar kendi kendine reset atıyor

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyordum, böyle bir sorun yoktu, 11'e geçtim, Alt Tab atınca reset atmaya başladı, her zaman aynı durumda oluyor bir de.
YouTube ve War Thunder açıkken Alt Tab atıyorum, bilgisayar tekrar başlıyor.

CPU: 7500F.
GPU 6800 XT.
Diğer parçaları hatırlamıyorum ama gerekirse bakarım.

Ayrıca Alt Tab attıkdan sonra War Thunder video driver hung and was restarted texture quality reduced diye bir hata veriyor.

Windows 10 kullanıyordum, böyle bir sorun yoktu, 11'e geçtim, Alt Tab atınca reset atmaya başladı, her zaman aynı durumda oluyor bir de.

GPU 6800 XT.

Ayrıca Alt Tab attıkdan sonra War Thunder video driver hung and was restarted texture quality reduced diye bir hata veriyor.

Sürücü kilitlendi ve yeniden başlatıldı doku kalitesi düştü çeviri bu sürücü kitlenmiş GPU WattMan yemiş olabilir ama AMD RX 6000 serisi ile azaltmıştı

Sürücü kilitlendi ve yeniden başlatıldı doku kalitesi düştü çeviri bu sürücü kitlenmiş GPU WattMan yemiş olabilir ama AMD RX 6000 serisi ile azaltmıştı.

Windows 10 kullanırken pürüzsüz çalışıyordu bilgisayar hiç WattMan hatası da almadım ve başka şeyler yaparken olmuyor sadece bu durumda oluyor.

Windows 10 kullanırken pürüzsüz çalışıyordu bilgisayar hiç WattMan hatası da almadım ve başka şeyler yaparken olmuyor sadece bu durumda oluyor.

O zmanada yine oyunda ya da driverde sorun var.

GPU 6800 XT.

Masaüstünde War Thunder kısayoluna sağ tık → Özellikler > Uyumluluk yapıp tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip birde aşağıdan yönetici olarak çalıştır'ı tikle belki düzelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı