Polkadot madenciliği yapmak istiyorum ama bunun için güvenilir bir program ve havuz arıyorum. Genel olarak karşıma Bitcoin ile ilgili sonuçlar çıkıyor. Polkadot olmasa bile, genel olarak alt coin madenciliği ile ilgili bir program önerebilir misiniz?
Madenciliğe girmek istiyorum ama çok fazla bilgim yok. Cüzdan için şifreli USB falan almam gerekir mi? Ana soruma ek olarak verebileceğiniz her ek bilgi yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba arkadaşlar. Forumda araştırdığım kadarıyla mining için açılan fazlı bir konu yok. Ben de bu eksikliği gidermek adına bir rehber oluşturayım dedim. Altcoinler Öncelikle artık Bitcoin madenciliğinin evde yapılması çok zorlaştı. Hem zorluk seviyesi arttı hem de GPU mining yerine...
Herkese merhaba arkadaşlar. Forumda araştırdığım kadarıyla mining için açılan fazlı bir konu yok. Ben de bu eksikliği gidermek adına bir rehber oluşturayım dedim. Altcoinler Öncelikle artık Bitcoin madenciliğinin evde yapılması çok zorlaştı. Hem zorluk seviyesi arttı hem de GPU mining yerine...
Anladığım kadarıyla bu işleri biliyorsunuz 18 yaş altı açabileceğim Bitcoin cüzdanı var mı parayı çektirmese de olur sadece 18 olana kadar biriktireceğim şu an 17'yim.
Anladığım kadarıyla bu işleri biliyorsunuz 18 yaş altı açabileceğim Bitcoin cüzdanı var mı parayı çektirmese de olur sadece 18 olana kadar biriktireceğim şu an 17'yim.
Hocam teşekkürler önce cevapların için. Ek bir iki sorum daha olacak.
Bu cüzdan oluşturma tamamen sanal bir durum mu yoksa şifreli bir USB falan almam mı gerekecek?
Ayrıca kazdığım coinleri (ethereum veya farklı coinler) istediğim sitede hesabıma aktarabiliyor muyum? Şu an Paribu'da al sat yapıyorum. Oraya yönlendirme olanağım var mı?
Ayrıca kazdığım coinleri (ethereum veya farklı coinler) istediğim sitede hesabıma aktarabiliyor muyum? Şu an Paribu'da al sat yapıyorum. Oraya yönlendirme olanağım var mı?
Paribu'dan Binance'ye nasıl Bitcoin , USDT ya da altcoin gönderebilirim. Resimlerle destekleyerek nasıl Paribudan Binance'ye coin transfer edebileceğimizi
Maddi yönden düşünecek olursak, şuan en mantıklı iş Ethereum madenciliği yapmak. BTC için asic makine alman gerek. Belli bir vadesi olmasına rağmen fiyatları pek iç açıcı değil.
Maddi yönden düşünecek olursak, şuan en mantıklı iş Ethereum madenciliği yapmak. BTC için asic makine alman gerek. Belli bir vadesi olmasına rağmen fiyatları pek iç açıcı değil.
Ethereum satın alıp döviz veya altın gibi bekletmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ve hangi siteden güvenilir şekilde al sat yapabilirim bu altcoini?