Altcoin madenciliği nerede ve nasıl yapılır?

Emir Erdal

Hectopat
Daha fazla  
Polkadot madenciliği yapmak istiyorum ama bunun için güvenilir bir program ve havuz arıyorum. Genel olarak karşıma Bitcoin ile ilgili sonuçlar çıkıyor. Polkadot olmasa bile, genel olarak alt coin madenciliği ile ilgili bir program önerebilir misiniz?

Madenciliğe girmek istiyorum ama çok fazla bilgim yok. Cüzdan için şifreli USB falan almam gerekir mi? Ana soruma ek olarak verebileceğiniz her ek bilgi yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

Ethereum satın alıp döviz veya altın gibi bekletmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ve hangi siteden güvenilir şekilde al sat yapabilirim bu altcoini?

Ben paribu kullanıyorum şu an. Çalışırken (veya derse girerken) bir yandan piyasayı takip edebilirsen tatlı kazançlar elde edebilirsin al/sat yaparak. Güzel dalgalanmalar oluyor son 1.5 haftadır. Diğer altcoinleri de takip etmeni öneririm. Biraz durumlarını incele ona göre gir.

Ben paribu kullanıyorum şu an. Çalışırken (veya derse girerken) bir yandan piyasayı takip edebilirsen tatlı kazançlar elde edebilirsin al/sat yaparak. Güzel dalgalanmalar oluyor son 1.5 haftadır. Diğer altcoinleri de takip etmeni öneririm. Biraz durumlarını incele ona göre gir.

Teşekkürler. Peki Paribu komisyon alıyor mu alım satımlarda? Bir de BtcTurk gibi güvenilir site değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı