Altılı Masa'nın adayı "Muhtemelen" 4 Şubat'ta açıklanacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konuya biraz göz atayım dedim, tartışma mesajlarınızın arasında konuyu zor buldum desem yalan olmaz. Bu tartışmayı forumda yapmanız hoş olmamış.
Evet hocam zar zor ısraralarım sayesinde profil mesajına taşıdım konuyu çok şükür. Arkadaş bu tarz söylemlere girmeye başladı.
1674940405764.png

Mansur Yavaş'ın aday olacağını düşünmüyorum artık ümidim azaldı bir Ekrem İmamoğlu kaldı favori adayım umarım o olur yoksa yine 5 yıl bekleyeceğiz gibi.
Bu ülkenin bir 5 yıl daha dayanabileceğini üzülerek hiç sanmıyorum. Aday konusuna gelirsek benim düşüncem düzgün bir aday bulamadığımdan dolayı İmamoğlu'na kalıyor.

Fitch ratingsin de tahmin ettiği gibi kılıçdaroğlu yüzüden cumhurbaşkanlığı seçimini erdoğan meclisi ise yüzde 60 civarıyla muhalefet alacak bir sonrakinde erdoğan zaten aday olamıyor olsa bile imamoğlu veya mansur yavaş aday olur seçim kazanılır bu arada chp de çöker.

Şurada seçime kaç ay kalmış, adayı yeni açıklıyorlar. Seçimi alacaklarını düşünmüyorum. Bir de çıkartılan aday Kemal Kılıçdaroğlu'ysa seçimi yüksek olasılıkla kaybedeceklerini düşünüyorum.

Şurada seçime kaç ay kalmış, adayı yeni açıklıyorlar. Seçimi alacaklarını düşünmüyorum. Bir de çıkartılan aday Kemal Kılıçdaroğlu'ysa seçimi yüksek olasılıkla kaybedeceklerini düşünüyorum.

Cumhurbaskanlıgını kk zaten kaybedecek ama meclisi alacaklar. O da yüzdeler nedeniyle 2019 seçimini konda bildi 2018'i orc anket bildi. Şu an bunlarda AKP 32 33, MHP 6 7 en fazla 40 civarı alacaklar muhalefet. HDP ile 60. ama bidakine Erdoğan erken seçim olmayacağından aday olamıyor. Olsa bile tek aday imamoğlu çıkacak böyle masa falan olmayacak. İmam yeni tek adam Cumhurbaşkanı olacak parlementer sistem olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı