Geçen yıl da aynı tarihte buna benzer bir konu açmıştım. Ve bu sene de açacağım. Her ölüm yıl dönümünde açacağım. Mekanın cennet olsun... 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha çok MuratAbiGF ile olan'dan eğlenmiştim. En güzeli o'dur bence.Ah o altınlı geceler yok muydu? Ne eğlenirdim o programı izlerken. Hele hele o Fuat Domanic ile Devrim Sirmen'in atışmaları ne güldürürdü beni.![]()
''Kimi sevsek gidiyor'' Buna uyar mı?Çok erken kaybettik rahmetliyi. Daha çok motosiklet inceleyecekti bizim için ama hayat işte. Daha öncede söylediğim gibi her güne bir zar atarak başlıyoruz aslında. Ve elbet gün geliyor o zar 1'i gösteriyor.![]()
Aslında her videosu güzeldi rahmetlinin be.Ben daha çok MuratAbiGF ile olan'dan eğlenmiştim. En güzeli o'dur bence.![]()
R6 Kalmıştı bir incelemediği, o da nasip olmadı...Bazen keşke hayatta olsaydı da hem piyasanın halini bir değerlendirseydi hemde bu Honda'nın CB serisini bir inceleseydi diyorum.
Mekanı cennet olsun.Eskiden doyasıya izlerdimGeçen yıl da aynı tarihte buna benzer bir konu açmıştım. Ve bu sene de açacağım. Her ölüm yıl dönümünde açacağım. Mekanın cennet olsun...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.