Altın nereden alınır?

Kuyumcudan kuyumcuya değişiyor mu fiyatlar sanki öyle diyorlardı peki.

Hocam saklarsınız ya ne olabilir ki en kötü iyi bir yere saklarsınız.

Yastık altı en garanti ve ön doğru olanıdır kuyumcuları tercih etmelisin.

Tedirgin olmana çok da gerek yok iyi saklarsan ya da üstünde taşıyıp yankesiciye falan kaptırmazsan en iyisi elinle dokunabilddiğin bence. Bankalarda biraz zarar oranı artabiliyor.

Kim ne düşünür bilemem ama ben bankalarda sanal para tutmayı doğru bulmuyorum. Altın gibi yatırım araçları elde fiziksel olarak bulundurulmalı diye düşünüyorum.

Evde yaramaz çocuklar olunca kafan rahat olmuyor ayrıca bankalarda neden altın tutmayı doğru bulmuyorsunuz? 1 yıldır birikimimi banka hesabımda yapıyorum hiç endişem yok kaybolur mu vs.

Elimde bulundurmaktan tedirgin oluyorum hocam bankada olursa daha rahat olur diye dedim.
Ama ne yapayım şimdi.
Şahsen ben de tedirgin olurdum. Hırsızlık, el koyma vs. İnsanı tedirgin etmiyor değil. Birinin diplomasını elinden alan bir sistem bizim altınlarımızı ilerde ne için almasın 😃 tabii alacaktır demiyorum ama zamanında yaşanmamış olay değil ABD'de de. Şahsen ben PAX Gold almanızı tavsiye ederdim. Bir coindir ama RWA olarak sınıflandırılır. Açılımı Real World Assets'dir. Dünyadaki gerçek varlıkların blockchain aracılığı ile satın alınmasını sağlar. Ons'a endeksildir zaten. Makas farkı, vergilendirme, komisyon cart curt gereksiz ücretler minimize edilir ayrıca. Paxos şirketi tarafından oluşturulmuştur. İsterseniz detaylı araştırabilirsiniz. Bence varlıklarınız blok zincir üzerindeyken daha güvenli hele ki bir soğuk cüzdanda ise 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı