Altın uçlu VGA kablosu dalgalanma Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim dalgalanma sorunum vardı. HDMI to VGA dönüştürücü alarak sorunu çözmüştüm bi nebzede olsa. Dün altın uçlu VGA kablosu almıştım 17 TLye. Dün geldi bugün deneme fırsatı yakaladım. Taktıgımda dalgalanma olmaya başladı tekrar. Eski kablo ile olmuyordu şimdi eski kablo ilede oluyor. Yeni kabloyu taktıktan sonra dalgalanma neden olur anlamıyorum?

Bu yeni kabloyu taktıktan sonra ekranda böyle beyaz bi ışık çıktı sonra görüntü gelmeye başladı. Bide kablo ilk geldiginde içindeki bir metal yamuktu. Kalem yardımıyla düzelttim acaba takarken monitöre zarar mı verdim ? Çünkü HDMI adaptörü yeni onda sorun olacagını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi dip tarafından çatlamış olabilir buda iletimde sorun çıkartabilir oda dediğiniz gibi dalgalanma yapabilir. Yinede ben size yeni bir monitör almayı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünüyorum. 20 liralık altın uçlu kablo ve 30 liralık HDMI to VGA dönüştürücü bile fayda etmiyosa monitör hayatını doldurmuş galiba.

Arkadaşlar bide DVI girişi ile HDMI girişini aynı anda kullandıktan sonra bilgisayardan sesler gelmeye başladı birini çıkardım ekran kırmızıydı reset attım düzeldi bunun sebebi nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı