Çözüldü Alttan 4 tane oyun açınca 1650 Ti sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Visenya

Decapat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
339
Çözümler
1
Ya biraz komik bir konu olacak ama ben Metin2 oynuyorum ve metin kesmem gerekiyor :D

Alttan 4 tane hesap açıp hepsiyle metin kesiyorum uzun bir süre sonra bilgisayar siyah ekran veriyor ama arkada YouTube'dan açtığım müzik çalmaya devam ediyor. Bilgisayarı çok mu yoruyorum? Böyle yapmaya devam edersem bir sıkıntı olur mu?

Atıyorum Far Cry Primal oynarken siyah ekran vermiyor galiba alttan 4 tane açtığım için bilgisayar siyah ekran veriyor bende böyle düşünüyorum ama içimde kalmasın diye konu açmak istedim.

1650 Ti.
i5 10300H.
 
Çözüm
Çok iyi olur bende 1650 Ti %0 kullanımını görünce şaşırdım.
Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla, Nvidia Denetim Masası'na gir, sol tarafta "3D ayarlarının yönetilmesi" yazan yere gir, sağ tarafta aşağıya doğru in "OpenGL ile görüntü oluşturma GPU'su" yazan seçeneği 1650 Ti yap.

Video da var ama sadece anlatıyor, biraz da boş yapmış ama belki işine yarar diye onu da bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kesinlikle öyle bazı arkadaşlar beni bombaladı burada 3 4 tane açılır mı diye :D ne diyeyim ki canları sağ olsun. Çözdüm sorunu ama sağ olsun yardım etti arkadaş.
Kusura bakma. Metin 2 gibi basit bir oyun olduğunu bilmiyorum :). Far Cry Primal'dan örnek verince farklı Ubisoft hesaplarıyla arkada 3 - 4 defa Far Cry Primal açmaya çalışıyorsun sandım. "Hata vermiyor mu öyle yapınca?" diye sormamın sebebi de öyle anlamamdan dolayıydı.
 
Kusura bakma. Metin2 gibi basit bir oyun olduğunu bilmiyorum :). Far Cry Primal'dan örnek verince farklı Ubisoft hesaplarıyla arkada 3 - 4 defa Far Cry Primal açmaya çalışıyorsun sandım. "hata vermiyor mu öyle yapınca?" diye sormamın sebebi de öyle anlamamdan dolayıydı.

Sayende çözdük zaten kral sen kötü bir şey etmedin çok sağ ol.

@Visenya Core 2 Duo işlemci ve ATI ekran kartının yaşadığı yıllarda bile çok normal bir hareketti. O dönemleri ya yaşamadılar ya da bunu denemediler muhtemelen. :)

Aynen öyle bu oyunun kültürü zaten alttan 3 4 hesap açıp metin kesmek :D
 

Geri
Yukarı