Altus klima mı Bosch klima mı?

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar bu iki markanın 12.000 BTU'luk modelleri arasında kaldım. Odam için ve soğutması için bakıyorum. Birkaç forumda Bosch'un daha sessiz çalıştığı söylenmiş ancak benim için önemli olan sorunsuzluğu. Altus da zaten tamamen Arçelik diyebiliriz. İnverter olanlar otomatik moda, rölantiye geçen modeller mi geçmeyen modeller mi demek oluyor? Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar bu iki markanın 12.000 BTU'luk modelleri arasında kaldım. Odam için ve soğutması için bakıyorum. Birkaç forumda Bosch'un daha sessiz çalıştığı söylenmiş ancak benim için önemli olan sorunsuzluğu. Altus da zaten tamamen Arçelik diyebiliriz. İnverter olanlar otomatik moda, rölantiye geçen modeller mi geçmeyen modeller mi demek oluyor? Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Modeller hakkinda bilgim yok ama marka olarak Bosch.

Altus ve Arçelik, Arçelik - LG Klima San. Tic. A.Ş ortaklığında üretilen yerli cihazlar. Bosch'un bu modeli ise Midea markasına ait Prime modelinin makyajlı hali. Bu üç model arasından Bosch'u tercih edebilirsiniz. Yalnız ürünü almak istediğiniz satıcı ile önceden görüşmenizi öneririm. Bakır boru ve montaj fiyata dahil mi diye mutlaka sorun. Montaj aşamasında ise dikkat etmeniz gereken en önemli nokta vakum mevzusu. Sakın ama sakın vakumsuz montaj yaptırmayın. Bu modeller fabrika çıkışlı vakumlu diyen ''yetkili servis'' sıfatında yerler var. Böyle bir durum yaşarsanız montajı kesinlikle yaptırmayın ve durumu markanın müşteri hizmetlerine bildirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı