Altyapı arıza problemi

ksbwt

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese iyi forumlar,

Uzun bir süredir yazlıkta internetsiz vakit geçirebiliyordum fakat artık internet bağlatmaya karar verdim. 15 yıllık bir site olduğu için altyapı hakkında tereddütlerim vardı. İnternetten altyapı sorguladığımda, altyapımın ADSL desteklediğini öğrendim ve TTNET'e 3 aylık internet kampanyası için internet üzerinden başvurdum ve görevli arkadaş altyapımın olmadığını söyledi. Daha sonra bu durumu teyit ettirmek için başka bir firmaya (Millenicom'a) başvurdum. Altyapımın 30 Mbps'ye kadar desteklediğini söylediler. Ve adreste oluşan bir hata sonucu sitemizdeki yanlış ankastrede interneti açmışlar. Daha sonra defalarca aramama rağmen bu sorunu çözemediklerinden başvurumu iptal ettim. Bu süreçte sitedeki komşularımın TTNET'ten internet bağlattıklarını öğrenince ben de şansımı tekrar denemeye karar verdim ve TT ilçe müdürlüğüne gidip yeni bir başvuruda bulundum. En son beni yönlendirdikleri kişi altyapımızda bir sıkıntı olduğunu söyledi. Sorunun ne zaman giderilebileceğini sorduğumda ise yuvarlak cevaplarla karşılaştım. Aklıma şu sorular takıldı:

1-Eğer sitede bir arıza varsa Millenicom'a başvurduktan sonra TTNET ekipleri nasıl gelip interneti açtılar?

2- Komşularım nasıl internet bağlatabildiler?

3-Altyapımdaki arızayı gidermek için en hızlı çözüm yolu nedir?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anladığım telefon hattı üzerinden ADSL alındığı yönünde. Evde mutlaka telefon hattı vardır diye düşünüyorum.
 
Benim anladığım telefon hattı üzerinden ADSL alındığı yönünde. Evde mutlaka telefon hattı vardır diye düşünüyorum.
Ben de öyle biliyorum. Evet telefon hattı mevcut. Bu da sorunun santralle ankastre arasında bir yerden kaynaklandığını gösteriyor. Fakat hızlı bir çözüm yolu var mı pek bir bilgim yok.
 
Durumu izah eden bir dilekçe yazıp ilgili müdürlüğe ver. Yine olmazsa ev telefonu başvurusunda bulun. Ben böyle yapardım.
 
Daha etkili olacağından site adına bir dilekçe vermeyi düşünüyorum. Ev telefonu da kısa vadeli bir çözüm olduğundan son tercihim denebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı