Superonline Altyapı Problemi

Devinim

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Evime Superonline VDSL internet aldım, kurulum yapıldığı gün interneti kullandım. Ama kurulumu yapan kişi, ev hattımı kesip eve gelen kablolalara sadece Superonline kabloları bağlamış, evde hem internet hem ev telefonu kullanıyorum. Ev telefonunu tekrar bağlattım ama bu sefer Türk Telekom ekipleri Superonline'ın kablolarını açıkta bırakmışlar. Arıza kaydı yapmama rağmen ne bir gelişme oldu, ne de düzgün bir şekilde bilgi veren. VDSL de aynı hatta sadece sadece VDSL mi çalışıyor? Yoksa hem VDSL hem ev telefonu çalışabiliyor mu? Ben daha önce 8 sene TTnet kullandım aynı hatta hem ev telefonu kullandım, hem de internet sıkıntı olmadı. Ama Superonline Online bir türlü bağlantıyı yapamadı. Eve yeni bir hat çektirsem nasıl hat çektirmeliyim? Kablo ne özellikte olmalı ve bana ne kadara patlar ortalama? 7. Katta oturuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem Süperonline hattınızı geri bağladıktan sonra Türk Telekom a yeni bir hat çektirtin çektirebilirseniz çektiremez iseniz başınızdan geçenleri her iki firma ya da anlatıp bir çözüm bulmalarını söyleyin ikiside harekete geçecektir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı