Altyapı bağlantı türü nedir?

Lazmann

Hectopat
2 Hafta önce bunlar yerleştirildi. Binanın altyapısını sorguladığımda altyapı yoktur mesajı alıyorum. Bu gpon olarak mı geçiyor yoksa VDSL mi? Siyah kablolar 2'li. Ne zaman aktif olur?

7D866580-E30D-40B0-96EE-6E08A90E5C12.jpeg

E278119C-5C4A-4FF8-A0F8-7303FCBDA1F6.jpeg

@Ulunay @UdyrYasuo

Son düzenleme:
Aynen öyle altyapıyı sorguluyorum.Altyapı yok diyor.Turknet YAPA altyapısındaydım.Aradılar bağlayamıyoruz dediler.VAE ye geçireceğiz dediler fakat 1 haftadır geçirecekler.

Onlar öyle der ancak Türk Telekom'un altyapısı ise Türk Telekom bakıyor ve görünüşe göre daha kimse bağlantı yaptırmamış ya da Türk Telekom çalışmayı bitirmemiş bekliyorlar.
Türk Telekom müdürlüğüne gidip süreci hızlandırabilirsin ancak genel olarak bu süreç çok yavaş olur.

Onlar öyle der ancak Türk Telekom'un altyapısı ise Türk Telekom bakıyor ve görünüşe göre daha kimse bağlantı yaptırmamış ya da Türk Telekom çalışmayı bitirmemiş bekliyorlar.
Türk Telekom müdürlüğüne gidip süreci hızlandırabilirsin ancak genel olarak bu süreç çok yavaş olur.
Binalarda internet var ama altyapı gözükmediği için artık yeni abone alınmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı