Altyapı değerlerim iyileşti

bigredmachine

Decapat
Merhabalar arkadaşlar,

her gün adettendir modemin arayüzüne girip değerlerime bakarım çünkü Netspeed 75 MBIT abonesi olmama rağmen altyapım ancak 60-61 MBIT desteklediği için bu hızları almaktayım. Fakat bugün baktığımda gözlerime inanamadım. Şikayetçi değilim tabii ki ama birden ne olmuş olabilir bu iyileşmenin sebebi? :) Buyurun 2 gün arayla değerlerim:

eski.jpg

yeni.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatların yoğunluğuna göre değerler değişebiliyor demek ki.
Onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü 4 senedir VDSL kullanıyorum ve birden degerlerim böyle farklı şekilde değişmemişti.
Port mü değiştirdiler acaba bilemedim şimdi.
Ben kendi hat değerlerimi atarsam herkes ağlamaya başlar:dikkatli:

Senin adına sevindim.
Boşver hocam moralini bozma bende fiber olanlara gıpta ile bakıyorum :)

@LeViAcKeRMaN
Hat zayıflaması çok yüksek. Saha dolabına çok mu uzaksın.

Saha dolabına yakınım. Kendim gidip gördüm 5 dakika mesafede. Uzak değil. Kutudan eve gelen kablolar kötü:dikkatli: Max rate sürekli düşüyor. İlk zamanlar 21000 falandı. Data rate de 18000 falan görüyordu. Şimdi bu duruma kadar düştü. Superonline aramıştım ve türk telekom ekibinden birileri gelmişti. Sorun senin bina içi kablolarında demişti.

Camdan kablo sarkıtmayı düşünüyorum:kararsız: Bu kablolar yağmura ne kadar dayanıklı acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı