Altyapı olduğu halde sistemde gözükmemesi nedendir?

specialfors

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir siteye taşındım buraya hizmet veren sadece surnet firması idi ve GPON alt yapısı olduğunu söyledi. Şu an 100 Mbps kullanıyorum adresimi sorguladığımda hiçbir bilgiye ulaşamıyor. Yan tarafımızdaki sitenin bilgisi var ama bizim yok nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhaba. Yeni bir siteye taşındım buraya hizmet veren sadece surnet firması idi ve GPON alt yapısı olduğunu söyledi. Şu an 100 Mbps kullanıyorum adresimi sorguladığımda hiçbir bilgiye ulaşamıyor. Yan tarafımızdaki sitenin bilgisi var ama bizim yok nasıl bir yol izlemeliyim?

Eğer çok yeniyse sisteme düşmemiş olma ihtimali var veya başka bir firmanın altyapısı üzerinden size bağlantı sağlanıyor olabilir.

Surnet firmasını aradığımda onlarda çıkıyor ama bende çıkmıyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmanızda fayda var, oturduğum binada çoğu sorgu sitesi 100Mbps desteklediğini söylerken misal TT 1000Mbps desteklediğini söylüyordu geldiler ve var olduğunu söyleyip doğruladılar, bazen siteler eksik ya da yanlış bilgi verebiliyor bazı durumlarda.

tamam
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmanızda fayda var, oturduğum binada çoğu sorgu sitesi 100Mbps desteklediğini söylerken misal TT 1000Mbps desteklediğini söylüyordu geldiler ve var olduğunu söyleyip doğruladılar, bazen siteler eksik ya da yanlış bilgi verebiliyor bazı durumlarda.
tamamdır teşekkürler

Oturduğum binanın iskanı çıkmamıştı hal böyleyken operator şirketlerinde adres görünmüyordu. Ne zaman iskan çıktı adres görüntülenebilmekteydi. bende benzer bir sorunu yaşadım. Çok bekledik iskan çıkmasını gereksiz yere uzattılarda uzattılar süreyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı