Altyapı olmadan internete erişim

IMarshaLL

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam. Adana / sarıçam bölgesinde yaşıyorum. Bulunduğum konumda bulabildiğim popüler firmaların hepsinin internet veremediğini gördüm altyapıdan dolayı. Superbox ve türevi şeylere girmek istemiyoruz hem kotadan hem de fiyatından dolayı. Sanırım uydulu olan internetleri kullanabiliyormuşuz altyapı olmasa dahi. Bize en yakın olan komşumuz mybec kullanıyormuş fakat ismini hiç duymadım herhangi bir problemde muhatap bulamamak istemiyorum. Kablonet altyapı sorguladığımda DSL altyapısının, Kablonet alt yapısının ve fiber 1000 Mbps altyapısının olmadığını görüyorum fakat bana uygun kampanyalar kısmında bazı paketleri görebiliyorum. Bu iki firmadan önerebileceğiniz veya sizin önerebileceğiniz bu tarz firmalar var mı? Şimdiden teşekkürler.

Dostlar selam. Adana / sarıçam bölgesinde yaşıyorum. Bulunduğum konumda bulabildiğim popüler firmaların hepsinin internet veremediğini gördüm altyapıdan dolayı. Superbox ve türevi şeylere girmek istemiyoruz hem kotadan hem de fiyatından dolayı. Sanırım uydulu olan internetleri kullanabiliyormuşuz altyapı olmasa dahi. Bize en yakın olan komşumuz mybec kullanıyormuş fakat ismini hiç duymadım herhangi bir problemde muhatap bulamamak istemiyorum. Kablonet altyapı sorguladığımda DSL altyapısının, Kablonet alt yapısının ve fiber 1000 Mbps altyapısının olmadığını görüyorum fakat bana uygun kampanyalar kısmında bazı paketleri görebiliyorum. Bu iki firmadan önerebileceğiniz veya sizin önerebileceğiniz bu tarz firmalar var mı? Şimdiden teşekkürler.
En berbat ilçedesin uydulu internet var bir bak istersen Uzaynet tercih ederim.

Hocam biz bahçedeki evimizde data hat kullanıyoruz isterseniz bir bakabilirsiniz ama 30 megabit hızdan fazlasını alamazsınız. Kullanmak için modeminizde hat koyacak yer olması lazım.

Dostum selam, bende Adana sarıçam ilçesinde yaşıyorum. İnternet işini halletiniz mi?

Dostum selam, bende Adana sarıçam ilçesinde yaşıyorum. İnternet işini halletiniz mi?

Selam. Karşı komşumuz taşındığı için portları boşa çıktı. Daha önce olduğu gibi adresi farklı gösterip erişim sağlayabildik onların kabloyu bizim eve uzattılar. Her ne kadar düşük hızlarla olsa da. Firmada tanıdığımız olduğu için bizim için kısa bir süreçti. Altyapı ile uğraşmak istemedikleri için böyle bir yöntem ile ilerliyorlar. Altyapı başvurusu yaptığımda kimlik doğrulaması için gelenlerden birisi sarıçam bölge yetkilisiydi, durumu çözebileceğini söyleyip telefon numarasını vermişti tabii yardımları sonuçsuz kaldı. Faydası olacağını düşünüyor isen özel mesaj ile ulaşabileceğin bir yer var ise telefon numarasını verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı