Altyapı sorgulama sitelerinde neden farklı hız sonuçları çıkıyor?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhaba taşınacağımız evin altyapı sorgulamasını yaptığımda:

Vodafone'da 1000 Mbps.
Turkcell 1000 Mbps'ye kadar gösterdi. Belkide altyapı desteklemesede gösterir.
Türk Telekom sadece fiber var olarak gösteriyor.
Millenicom 100 Mbps.
TurkNet 100 Mbps.
Netspeed 200 Mbps.
D-Smart net 1000 Mbps.

Şimdi altyapı ne destekliyor ben anlamadım. Tarifeler de pahalı herhalde 100 Mbps falan alacağız ama gene de bir sormak istedim.

Altyapın Fiber ise 1000 Mbps'ye kadar alabilirsin. Servis sağlayıcılarının farklı hız sunmasının sebebi onların verdiği hizmet paketinden dolayı.

Mesela TurkNet sadece kendi altyapısında 1000 Mbps hız sunuyor, diğer altyapılarda maksimum 100 veriyor.

Altyapın fiber ise 1000 Mbps'ye kadar alabilirsin. Servis sağlayıcılarının farklı hız sunmasının sebebi onların verdiği hizmet paketinden dolayı.

Mesela TurkNet sadece kendi altyapısında 1000 Mbps hız sunuyor, diğer altyapılarda maksimum 100 veriyor.

Bakıyorum şu an fiyatlara da aşırı pahalı ya VDSL vardı bende 100 Mbps'ye geçince mantıklı oluyor da şimdi insanın da nefsi çekiyor yani 1000 Mbps ile indirme yapmak. Superonline zaten ekstra ekstra pahalı onu eledim bir Vodafone 200 Mbps 670TL. Türk Telekom'da gene pahalı olur şimdi 10-12 sene Vodafone kullanıyoruz. Yüksek ihtimal bize fiyat indirimi falan da yaparlar herhalde 200'lük mantıklı oluyor sanırım. Vodafone'da Allah'a emanet çalışıyor pek istemiyorum ama yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı