Altyapı Sorunu Nasıl Çözülür?

Mo Hammond

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2019
Mesajlar
46
Merhaba bizim bulunduğumuz bölgede altyapı var fakat binalara dağıtılmadı bu yüzden çoğu İnternet kampanyasından yararlanamıyoruz. Bu altyapı sorununun çözülmesi için bir yere başvurmamız gerekiyor mu gerekiyorsa nereye başvuracağım yardımcı olursanız sevinirim bu konulardan pek anlamıyorum.
 
Çözülmez. Geçen sene taşındığım binada internet altyapısı yoktu ve bunu bilmeden taşınmıştım. İyice araştırdıktan sonra Türk Telekom'a bireysel olarak dilekçe yazdım bir sonuç çıkmadı tabii. Müşteri hizmetlerini aradığımda eğer müdürlüğe talepte bulunduysanız 6 ay ile 1 sene içinde bağlanır demişlerdi ve ona güvenerek 1 seneye yakın telefon internetiyle idare etmeye çalıştım ve tam bir işkenceydi. Aslında sokakta vardı internet kablosu çünkü hemen yan binamda bağlıydı ancak oturduğum binada yoktu. Apartmanda yaşayan insanlar da bunu kanıksamış olacak ki hiçbiri bu işe el atmadı, kimse yöneticiye ben hariç böyle bi talepte bulunmadı ve ben de geçen ay sözleşme biter bitmez taşındım kurtuldum. Şuan oturduğum yerde de 100 mbps fiber bağlı. Tek söyleyebileceğim şey taşınmanız çünkü kimse yanaşmıyor genel olarak. Geçireceğiniz zamana yazık olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı