Altyapı sorunu

252217

Kilopat
Makaleler
1
1-2 hafta önce yeni bir binaya taşındık. İnternet için altyapı gerekliydi ama altyapı yoktu. Altyapı için Türk Telekom İl Müdürlüğü'ne dilekçe yazmamız gerekli mi yoksa direkt Türk Telekom bayiiden internet aboneliği için başvuru yapsak onlar her şeyi hallederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senelerce bekleyen var hocam. Siz dilekçenizi verin belki hemen gelir. Duyduklarıma göre konuşuyorum belli olmaz hemen de gelebilir. Yok ben internetsiz duramam bekleyemem derseniz Süperbox bi araştırın derim.
Dostum sokakta altyapi var yan binalarda altyapi var bina yeni sadece kalbo çekecekler aile çok mağdur mobil paketler bitiyor uzun sürmez diye tahmin ediyorum
Hocam merkezi bir şehirde olsanız normal zamanda çok üzün süreceğini sanmazdım ama dünyanın şu anki durumu mağlum. Merkezi bir şehir değilse belki 1 yıl bile sürebilir.
Merkezdeyiz yan binalarda altyapi var sokakta da var dibimizde direk var kablo çekecekler altyapi bağlayacaklar

Dostum sokakta altyapi var yan binalarda altyapi var bina yeni sadece kalbo çekecekler aile çok mağdur mobil paketler bitiyor uzun sürmez diye tahmin ediyorum

Merkezdeyiz yan binalarda altyapi var sokakta da var dibimizde direk var kablo çekecekler altyapi bağlayacaklar
Arayın bir müşteri hizmetleri ile konuşun. Şikayetvar!da okuduğum şikayetler de 2 hafta sonrasına kurulum için randevu veriyorlarmış. Bazılarında ise randevuya bile gelmiyorlarmış. Sizin bir de binaya hat çekme işlemi var. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz. Halinizi bende anlıyorum. Ailecek biz de KabloNet bağlatacağız diye 3 hafta mobil veri kullanmak durumunda kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı