Altyapı VDSL2 mi?

İnşallah şakasındır . Ulan bizim sitede VDSL2 var. Kuzenim önceden ADSL porttan alıyordu. Hattı Max 22Mbps destekliyor. VDSL'e geçti şu an Max 47 destekliyor. Birazcık mantıklı konuş kardeşim. ADSL'den VDSL'e geçince hat değerleri değişecek arkadaşın .

Konu internet iken Türk ve Atatürk'e nasıl bağladınız anlamıyorum.

Hayırlı günler diliyorum.

Hala modem değerlerinizi bile eklememişsiniz. İspat etmek yerine laf kalabalığı yapmaya devam ediyorsunuz.

Ulunay kanka raporla geç işte. Boşuna uğraştırıyorlar.

Aynı sorundan bende yaşıyorum geçen ay sözleşme bitmiş tt den bu ay 160 tl gibi bir fatura geldi
bizde diğer internet sağlayıcılarını araştırdık millenicom la konuştum 38 mbps hız verebiliriz altyapınızdan diyorlar telekomun sayfasında da bulunduğum bölgede hiper net veriliyor diye gösteriyor
normalde kullandığım tt net'i adsl destekli tt ile 16 mbps ile anlaşmıştık ama eve gelen hız 4 mbps yukarısı olmuyor genelde tt yi arayıpta söylediğimde de bir arıza kaydı oluşturyyorlar geliyorlar gidiyorlar sorun yine devam ediyor
millenicomdan modemi teslim etmek için ekip geldi, şimdi telefona bir mesaj gelicekmiş geçişiniz tamamlandı diye onu bekliyorum umarım adsl den kurtulup vdsl geçiş yaparız 20 mbps hıza bile razıyım artık

Bu arada başlığı açan arkadaşın durumu ne oldu acaba vdsl e geçiş yapabildimi bende aynı sorunu yaşıyorum tt sitesindeki altyapı sorgulamaya da pek güvenesim gelmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…