Ben bunu dolaba port çakan adama söyleyerek bile doğrulattım. Bir de parayla mı gönderiyorlar diyorsun? Ben 16 Mbps internet kullanıyorum ve modem arayüzünde ulaşılabilir hız 65 yazıyor. Bir de bilmiş gibi teknik detay veriyor. HiperNet dediği yani VDSL yeni dolaba bağlıysa, ki eski dolap kalmadı artık. Alabileceği en yüksek hızı modem arayüzünden yazıyordur. Modemi bozuksa ya da VDSL değilse ya da VDSL değerleri gösterecek kadar eskiyse bilemiyorum. Zaten böyle bir şeyde söz konusu olması %1 ihtimal. Şu an ülkede ADSL ve VDSL port diye bir şey kalmadı. VDSL, ADSL hepsi aynı port üzerinden gidiyor, senin dediğin o eski dolapların hepsini yenilediler. Şimdi yoluna bak. 11 altına düşen her SNR kopma konusu ve kalite açısından risklidir. Sen böyle mi biliyorsun.
diyecek söz yok, sıkışınca da yorumlara gülme emojisi at. Bilgisi yok burada bilgi satıyor, sen eskide kalmışsın kendini güncelle ve milleti yanlış yönlendirme. Paket yükseltirse ve kopma yaşarsa TTNET affetmez ve paket düşürmek içinde bir ceza çıkarabilir.