Altyapı VDSL2 mi?

Ben bunu dolaba port çakan adama söyleyerek bile doğrulattım. Bir de parayla mı gönderiyorlar diyorsun? Ben 16 Mbps internet kullanıyorum ve modem arayüzünde ulaşılabilir hız 65 yazıyor. Bir de bilmiş gibi teknik detay veriyor. HiperNet dediği yani VDSL yeni dolaba bağlıysa, ki eski dolap kalmadı artık. Alabileceği en yüksek hızı modem arayüzünden yazıyordur. Modemi bozuksa ya da VDSL değilse ya da VDSL değerleri gösterecek kadar eskiyse bilemiyorum. Zaten böyle bir şeyde söz konusu olması %1 ihtimal. Şu an ülkede ADSL ve VDSL port diye bir şey kalmadı. VDSL, ADSL hepsi aynı port üzerinden gidiyor, senin dediğin o eski dolapların hepsini yenilediler. Şimdi yoluna bak. 11 altına düşen her SNR kopma konusu ve kalite açısından risklidir. Sen böyle mi biliyorsun. :) diyecek söz yok, sıkışınca da yorumlara gülme emojisi at. Bilgisi yok burada bilgi satıyor, sen eskide kalmışsın kendini güncelle ve milleti yanlış yönlendirme. Paket yükseltirse ve kopma yaşarsa TTNET affetmez ve paket düşürmek içinde bir ceza çıkarabilir.

İnşallah şakasındır :D. Ulan bizim sitede VDSL2 var. Kuzenim önceden ADSL porttan alıyordu. Hattı Max 22Mbps destekliyor. VDSL'e geçti şu an Max 47 destekliyor. Birazcık mantıklı konuş kardeşim. ADSL'den VDSL'e geçince hat değerleri değişecek arkadaşın :D.

Konu internet iken Türk ve Atatürk'e nasıl bağladınız anlamıyorum.

Hayırlı günler diliyorum.

Hala modem değerlerinizi bile eklememişsiniz. İspat etmek yerine laf kalabalığı yapmaya devam ediyorsunuz.

Ulunay kanka raporla geç işte. Boşuna uğraştırıyorlar.

Aynı sorundan bende yaşıyorum geçen ay sözleşme bitmiş tt den bu ay 160 tl gibi bir fatura geldi
bizde diğer internet sağlayıcılarını araştırdık millenicom la konuştum 38 mbps hız verebiliriz altyapınızdan diyorlar telekomun sayfasında da bulunduğum bölgede hiper net veriliyor diye gösteriyor
normalde kullandığım tt net'i adsl destekli tt ile 16 mbps ile anlaşmıştık ama eve gelen hız 4 mbps yukarısı olmuyor genelde tt yi arayıpta söylediğimde de bir arıza kaydı oluşturyyorlar geliyorlar gidiyorlar sorun yine devam ediyor
millenicomdan modemi teslim etmek için ekip geldi, şimdi telefona bir mesaj gelicekmiş geçişiniz tamamlandı diye onu bekliyorum umarım adsl den kurtulup vdsl geçiş yaparız 20 mbps hıza bile razıyım artık

Bu arada başlığı açan arkadaşın durumu ne oldu acaba vdsl e geçiş yapabildimi bende aynı sorunu yaşıyorum tt sitesindeki altyapı sorgulamaya da pek güvenesim gelmiyor açıkçası

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı