Çözüldü Altyapım 100Mbps Destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
Bu değerler ile 100Mbps almam mümkün mü? Bir de hangi sağlayıcıyı kullanmam gerekli? Şu an NetSpeed kullanıyorum memnunum fakat 100Mbps paketi yok. Millenicom düşünüyorum fakat TürkNet fiyat farkından dolayı daha cazip geliyor.

1581889265553.png

Çözüm
142Mbps alabilirsiniz hocam. TürkNet 75 lira ancak kendi altyapısı olan yerde 75 lira.
Kendi altyapısı sizin orada yok ise 90 liraya 100 Mbps alabilirsiniz ancak.
142 mbps Download 70 mbps Upload destekler. TürkNet adres sorguladığında ne diyor? Birde işin şakası evi santralin üstüne yapmışlar bu değerler ne böyle. 😂
Henüz internet sağlayıcıları ile görüşmedim,altyapım o hızı destekliyorsa ona göre görüşecektim.
Hocam bildiğim kadarı ile sah dolabı ile aramda 5 metre fark var santral ile ise 55 metre olması lazımdı 😀 .
100 MBps alırsın, lakin sıkıntı çıkarmasın diye daha düşük bir hıza sabitleme yaparlar. İstersen Kablonet 100 MBps alabilirsiniz.
Kablonet benim oturduğum bölgede altyapı yapmamış dostum.Zaten olsaydı direkt oraya geçerdim.

Önceki internet sağlayıcısınden neden memnun değilsin sana alabileceğin en yüksek hızı veriyoruz diyerek onun bir tık altını vererek hızını sabitliyorlar. Yani anlayacağın şu an hangi sağlayıcıdaysan bir farkının olacağını sanmıyorum. Herkese alabileceği en yüksek hız verilseydi Türkiye bu durumda olmazdı. :)

Önceki internet sağlayıcısınden neden memnun değilsin sana alabileceğin en yüksek hızı veriyoruz diyerek onun bir tık altını vererek hızını sabitliyorlar. Yani anlayacağın şu an hangi sağlayıcıdaysan bir farkının olacağını sanmıyorum. Herkese alabileceği en yüksek hız verilseydi Türkiye bu durumda olmazdı. :)
Dostum Netspeed şuan 75Mbps paket bile satmıyor.Altyapım 100Mbps destekliyorsa ve Millenicom veya TurkNet bu hızları sağlıyorsa neden onlara geçmeyim ki?

Dostum Netspeed şuan 75Mbps paket bile satmıyor.Altyapım 100Mbps destekliyorsa ve Millenicom veya TurkNet bu hızları sağlıyorsa neden onlara geçmeyim ki?
Her ikiside aynı altyapıya sahip 75Mbps paket vermiyorlarsa bir nedeni olmalı bunu onları arayarak sorabilirsin.TurkNET sitesinden adresini sorgulatıp ne kadar verebiliyorlar öğren sonra bu mesajıma cevap yolla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı