- Makaleler
- 24
Merhaba. Modemimin paneline girdiğim zaman, altyapımın ADSL2+ olduğunu söylüyor fakat modemim burada en fazla 12 Mbps indirme ve 1.1 Mbps yükleme hızımın olduğunu söylüyor. Oysa ki internetten ADSL2+ teknolojisi ile en fazla 24 Mbps indirme hızı ve 10 Mbps'ye kadar yükleme hızları elde edilebiliyormuş? Benim altyapım nasıl ADSL2+ olabilir? Bana klasik ADSL gibi geldi? Kafam karıştı ve bu konudan anlayan arkadaşlarımız beni bilgilendirirse bu konuda memnun olurum. Bu arada evimin dışarısındaki santral kutusundan bu eve kadar gelen kablo bildiğiniz ethernet kablosu gibi bir şey yani siyah ve korumalı kalın bir kablo değil. Bi' ara elektrikçi öyle bağlamıştı internetimizi. Kablo yüzünden mi hızlar ADSL2+ kadar hızlı değil?
ADSL2+ hakkında bilgi: "ADSL2+ Geniş bant ADSL- sinyalini 2,2 MHz'e kadar arttırarak en yüksek veri akış hızını alıcı tarafına doğru 25 Mbit/s kadar arttırmayi mümkün kılmıştır. "
xDSL bilgilerim:
ADSL2+ hakkında bilgi: "ADSL2+ Geniş bant ADSL- sinyalini 2,2 MHz'e kadar arttırarak en yüksek veri akış hızını alıcı tarafına doğru 25 Mbit/s kadar arttırmayi mümkün kılmıştır. "
xDSL bilgilerim:
Son düzenleyen: Moderatör: