Altyapım ADSL2+ mi?

Makaleler
24
Merhaba. Modemimin paneline girdiğim zaman, altyapımın ADSL2+ olduğunu söylüyor fakat modemim burada en fazla 12 Mbps indirme ve 1.1 Mbps yükleme hızımın olduğunu söylüyor. Oysa ki internetten ADSL2+ teknolojisi ile en fazla 24 Mbps indirme hızı ve 10 Mbps'ye kadar yükleme hızları elde edilebiliyormuş? Benim altyapım nasıl ADSL2+ olabilir? Bana klasik ADSL gibi geldi? Kafam karıştı ve bu konudan anlayan arkadaşlarımız beni bilgilendirirse bu konuda memnun olurum. Bu arada evimin dışarısındaki santral kutusundan bu eve kadar gelen kablo bildiğiniz ethernet kablosu gibi bir şey yani siyah ve korumalı kalın bir kablo değil. Bi' ara elektrikçi öyle bağlamıştı internetimizi. Kablo yüzünden mi hızlar ADSL2+ kadar hızlı değil?

ADSL2+ hakkında bilgi: "ADSL2+ Geniş bant ADSL- sinyalini 2,2 MHz'e kadar arttırarak en yüksek veri akış hızını alıcı tarafına doğru 25 Mbit/s kadar arttırmayi mümkün kılmıştır. "

xDSL bilgilerim:
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için alt yapılarının müsait olması gereklı sanırım. Bu teknolojinin adı Annex M araştırabilirsin. Ben biraz araştırdım bilgilerim ne kadar doğru bilmiyorum ama downloadı düşürüp uploadı arttıran bi sistem sanırım.

altypaı.jpeg

Bunun için alt yapılarının müsait olması gereklı sanırım. Bu teknolojinin adı Annex M araştırabilirsin. Ben biraz araştırdım bilgilerim ne kadar doğru bilmiyorum ama downloadı düşürüp uploadı arttıran bi sistem sanırım.

Eki Görüntüle 305884
Modemimde Annex M aktif etme diye bir şey var ama bir şey değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı