Altyapıya seçilmek için ne yapılmalı?

CanalpC

Centipat
Daha fazla  
Mayıs-hazirana yani altyapi seçmelerinin yapildigi doneme yaklasiyoruz yasim 15 boyum 175 ve kilom 68 stoper veya 6 numara oynuyorum pozisyonunu koru gibi ve birçok videonun destegiyle yakinimdaki bir klupte U18 de oynuyorum. Ancak ana takım bile bal oynuyor onun yerine biraz daha bilindik bir altyapiya girmeyi hedefliyorum ancak dolayisiyla stoperim goz onunde kendimi fark ettirebilecek bir şey yapmam zor fizigimde ortalama beni öne gecirmiyor ve bu secmelere 60-80 kisi giriyor ve cok az kisi seciliyor? Ne yapmam lazim her zamanki futbolumu oynarsam ortalama bir futbol oynamis olurum sadece beni 80 kisi arasindan sectircegine supheliyim.

Olabildiğince stoperde kusursuz olmanız lazım. Ayrıca kanatlara uzun top atabilmeniz veya orta sahada güzel paslaşıyor olabilmeniz lazım. E tabi stoperdeyken de biraz lider ruhlu olursanız takımı gerektiği yerde bağırıp gerektiği yerde motive ederseniz gayet yerinde olur. Ancak bunu egoist şekilde değil bilinçli olduğunuzu göstererek yapmalısınız.

Eğer hedefin buysa profesyonel futbola gidişte en önemli noktalar öz güven ve disiplindir.
Bu ikisini yerine getirdiğin sürece mutlaka göze çarparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı