AM5 anakart önerisi

Fena model değil alınabilir. Ama ben X670 çipsetin avantajlarından dolayı MSI Pro X670 tercih ederdim (4. M.2 slotu fazladan PCI-e hattı vb.)
Bana 2 adet m2 slot sayısı da yeterli gelirdi. Zaten ileriye dönük sistem toplama hedefimde de grafik için Pcie 5.0 desteği olmasıydı. 5.0 ileride çok elzem bir seçenek olursa o zaman güncel bir anakart tercih ederek hem 5.0 hem de yeni gelen teknolojilerden yararlanmak daha mantıklı geldi. Ileri derken de ekran kartımın bana yetmemesi olarak tanımlayabiliriz. Bu süre belki de Amd'nin veya Intelin soket değişime denk gelir. Ayrıca bu anakart 6 aylık ve bu süre bazındaki en düşük fiyatında.

Merhaba, AMD AM5 anakart almayı düşünüyorum. Sağlam olsun ki ilerleyen senelerde upgrade yapağım zaman anakart masrafı oluşmasın ama güncel diğer parçalar için anakartım yetersiz kalır mı bilemiyorum. Link'tekilerden hangisini almalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler.

Uzak dur sorunlu 1.94 bios ile cpu fan hatasi dram hatasi var. Pinler ise yamuk geldi bana asus veya gigabyte al derim hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı