AM5 anakart önerisi

Bravdo

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2022
Mesajlar
587
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI Pro X870-P anakartımı değiştirmek istiyorum, Dual channel çalışan RAM'lerim sök-tak yaptığımda işlemciyi maalesef tek RAM olarak çalışıyor, 4.slotta sadece çalışıyor anakart pinlerini incelediğimde 1-2 tane yamuk pin gördüm gibi. Oldu lakin düzeltmeye çalıştım da olmadı veya ben beceremedim, her neyse. Yeni anakart almayı düşünüyorum, sizce ne alayım? İyi dediğiniz anakart var mı? Mini anakart önerisi istemiyorum.
Ziraat Bankası'na 6 ay peşin fiyatına taksit yaparak alacağım, ona göre sitelerden önerirseniz çok mutlu olurum.
 
@Bravdo, garantisi varsa bazen müşteri memnuniyeti için ücretsiz değiştirebiliyorlar, para isterlerse anakart tamiri yapan yerler değişim yapar.

O bütçede bu anakart olabilir.


Daha uygun olsun derseniz bu olur.

Msı Mag X870 Tomahawk Wıfı Am5 Ddr5 8400Mhz(Oc) Usb4 4X M.2 Hdmı 5G Lan Wıfı 7 Rgb Atx Bu nasıl hocam çok iyi midir ? Peşin fiyatına taksit yapıyor çok güzel oluyor sence değer mi kesinlikle almama almışken tam alayım.
 
@Bravdo, o da üzecek bir kart değil.

Amazon.com.tr sence bunu mu alayım hocam? Eğer bunu alırsam anakart üzerinde yani USB yerinin üstünde MSI anakartların USB yukarısında bulunan CMOS tuşu filan yok bir sorun yaratır mı yoksa alttaki söylediğim anakartını sipariş verip keyifime mi bakayım?

MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi AM5 Bunda CMOS tuşu da var kısayol olarak çok rahat olur gibi.​

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı