AM5 vs Intel 13. nesil işlemciler

ejderfunk

Kilopat
Selam arkadaşla, r Intel fiyatlarına göre AM5'ten daha iyi performans sağlıyor. Kararsız kaldım öneri ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

AM5 ileri dönük ve F/P olma açısından daha avantajlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yıllar evvel Ryzen ilk çıktığında ASUS TUF B350M Plus anakart aldım R5 1600 ile. Şimdi bu anakart ile 3300X kullandım sonra 5500'e geçtim. Diyeceğim o ki senelerdir anakarta para vermedim. Anakart da şimdiki 1500-2000 TL'lik B450 kartlardan çok daha iyi. Malzeme ve özellik olarak o nedenle bekle kardeşim.

Cevaplar için teşekkürler. Ama sadece anakart için amd daha mantıklı görünüyor genel olarak intel youtube da izlediğim testlerda oyun performansı aynı ama sentetik testlerde açık ara önde örneğin R5 7600 vs i5 13500 aynı fiyata intel daha önde ayrıca DDR4 ve 5 seçenekleri mevcut ve B760 anakartlar çok uygun fiyata.

Cevaplar için teşekkürler. Ama sadece anakart için amd daha mantıklı görünüyor genel olarak intel youtube da izlediğim testlerda oyun performansı aynı ama sentetik testlerde açık ara önde örneğin R5 7600 vs i5 13500 aynı fiyata intel daha önde ayrıca DDR4 ve 5 seçenekleri mevcut ve B760 anakartlar çok uygun fiyata.
Her türlü AMD daha mantıklı bana göre,İntel'de güncelleme yapamazsınız.

AM5 daha mantıklı. Hangi testlere baktınız bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı