Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

Maalesef bir hata yapıp NVIDIA'da son sürüme güncelledim ve geri döndürmem çok zor oldu. Geçmiş olsun hocam ancak şu aralar nvıdıadada bir takım sorunlar var. CS2 Windows 10 Pro'da 40 defa falan çöktü sırf Alt Tab attığım için. 2 taraf da sorunlu şu aralar.

Tabii ki sorunlar hepsinde olabilir hocam biz burada AMD’nin hatalarından bahsettik. Yine de NVIDIA genelde 1-2 güncellemeye çözerken AMD’nin bir sorunu çözmesi çok uzun zaman alıyor.
Adamlar 5 güncelleme notudur aynı şeyden bahsediyorlar ama değişen yok.

7800XT kullanıyorum bahsedilen sorunları hiç yaşamadım. Garip.

PC'ye özgü olan farklı gpu+cpu+driver kombinasyonlarının olduğu yerde optimizasyondan bahsedemeyiz.

Amd kötü bir firma olsaydı konsol dünyasında kusursuz işler yapmazdı.

Olay tamamen PC'nin doğası ile alakalı. Aynı sorunlar NVidia tarafında da var.

AMD ve NVIDIA'nın farkı AMD'nin bir sorunu çözmesinin çok uzun sürmesi, NVIDIA ise genelde 1-2 güncellemeyle düzeltiyor. İnanmıyorsanız AMD'nin son 4 driver güncellemesine bakın, yeni eklenen FSR 4 ve FSR 4 kaynaklı çökmeler dışında ''Bilinen sorunlar'' kısmındaki sorunların hepsi aynı. Çözüldüğüne dair herhangi bir not yok. Ayrıca çoklu ekran kullanan bir yayıncıysanız AMD çok uzun sürelerdir çoklu ekran kullanımında yaşanan yazılımsal problemleri hala daha çözmeye çalışıyor, bu da neden çoğu yayıncının NVIDIA kullandığını açıklıyor.

Google'ın iç içe girme sorunu 24H2 ile alakalı, 23H2 kurarsanız sorun çözülecektir.

Google'ın iç içe girme sorunu 24H2 ile alakalı, 23H2 kurarsanız sorun çözülecektir.

Bir bakalım hocam. Windows anahtarım boşa gidecekse hiç uğraşmayayım, 100 TL bile değerli şu an benim için

@Caner Uncu Düşüncelerinizi bekliyorum hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…