Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

1 haftadır 9060 XT kullanıyorum en güncel sürücü ile hiçbir sorun yaşamadım. 18 saat Last of Us 2 oynamışımdır 1 kere çökme sorunu yaşamadım. Şimdiki sürücü stabil şekilde çalışıyor ama konuyu görünce otomatik güncellemeleri kapatıp bu sürücüyle hayatıma devam etsem mi diye düşünmedim değil. Bundan önce sadece 1 kere AMD kart kullanmıştım onda sorun yaşamıştım şimdi tekrar yaşamak istemiyorum. Uzun bi süre kart değiştirme gibi bi düşüncem de yok. Kapatsam mı otomatik güncellemeleri?
Ben kapatmayı bulamadım bir türlü ama yapılıyorsa kapatın gitsin. Güncellerken de iyi araştırın sorunlar var mı diye.

Konuyu gördüm, 1 haftadır 9070 kullanan birisi olarak dedim acaba hangi problemlerden bahsetmiş. Hepsini yaşadım şu 1 haftada ve gerçekten herkese öneren birisi olaraktan AMD hala yazılım sorunlarına sahip.

Oyunlarda crash yemekten, ekranın iç içe geçmesinden, Adrenalin uygulamasının patlamasından bıktım 1 haftada.

Konuyu gördüm, 1 haftadır 9070 kullanan birisi olarak dedim acaba hangi problemlerden bahsetmiş. Hepsini yaşadım şu 1 haftada ve gerçekten herkese öneren birisi olaraktan AMD hala yazılım sorunlarına sahip.

Oyunlarda crash yemekten, ekranın iç içe geçmesinden, Adrenalin uygulamasının patlamasından bıktım 1 haftada.
Gerçekten kötü sorunlar özellikle 9070 pahalı bir ekran kartı onda yaşamanız ayrıca bir sinir bozucudur.
AMD de bunun adına niyeyse bir şey yapmıyor, anlamadım gitti.

Bende ASUS Dual 7700XT kullanıyorum. Kart fiyat ve performans olarak cok cok iyi, butcesinde dengi yok. Ancak bu sorunlari maalesef ki bende yasiyorum, ve gercekten karti kirip atasim geliyor. 3 ve 4 numarali sorunu yasamadim. Ancak bende de o pembe kutucuklar ve sayfanin ic ice girmesi var. Ilkte Windows kaynakli sandim, sonra baktim ki ekran kartindan dolayiymis. Bu sorun duzeltilmeli, "ekran kartini degistireyim" desek rahat 25-30 bin TL para cikacak, ben sahsen bunu veremem. Ulkenin gerceklerinden uzaklasip oyun oynamaya, eglenmeye calisiyoruz, o da AMD yuzunden mahvoluyor.

Bende ASUS Dual 7700XT kullanıyorum. Kart fiyat ve performans olarak cok cok iyi, butcesinde dengi yok. Ancak bu sorunlari maalesef ki bende yasiyorum, ve gercekten karti kirip atasim geliyor. 3 ve 4 numarali sorunu yasamadim. Ancak bende de o pembe kutucuklar ve sayfanin ic ice girmesi var. Ilkte Windows kaynakli sandim, sonra baktim ki ekran kartindan dolayiymis. Bu sorun duzeltilmeli, "ekran kartini degistireyim" desek rahat 25-30 bin TL para cikacak, ben sahsen bunu veremem. Ulkenin gerceklerinden uzaklasip oyun oynamaya, eglenmeye calisiyoruz, o da AMD yuzunden mahvoluyor.
Ben de çok uyguna almamış olsam iade edip 5070 tercih edecektim fakat iade etmemek daha mantıklı sanırım. İlk defa AMD kullanan birisi olarak biraz uğraşmayı öğrenmem gerek sanırım.

Ben de çok uyguna almamış olsam iade edip 5070 tercih edecektim fakat iade etmemek daha mantıklı sanırım. İlk defa AMD kullanan birisi olarak biraz uğraşmayı öğrenmem gerek sanırım.

Hayat zorluklarla dolu, yapacak bir şey yok. Biraz katlanmak, ve de AMD'den bu sorunu acil olarak duzeltmesini beklemekten baska yapabilecegimiz bir şey yok maalesef. Sistemi 1 sene once buyuk hevesle, biraz da yanlış yonlendirmeyle topladim. Pismanim, ama takmamaya calisiyorum. Iyi kotu oyundan zevk almaya bakiyorum, ama bu sorunlar pesimi hala birakmiyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı