Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

Merhaba (9060 XT kullanıcısıyım) konuya bir göz attım AMD 25.10.16 sürümünü kullananlar var bu sürümle problem yaşayan var mı bilmiyorum konu da gözüme çarpmadı o yüzden bahsedeyim. Bu sürümü Windows güncellerde otomatik kendi yapıyor. Ancak AMD sitesinde halihazırda böyle bir sürüm yok şu an da güncel sürüm 25.6.1'dir. Ben tekrar bu sürüme DDU ile silip döndüm ancak Windows tekrar 25.10.16 sürümüne otomatik olarak güncelledi. Burada ki çözüm ya bir süreliğine Windows güncellemelerini durdurmak ya da (redditten edindiğim bilgiye göre) eğer 25.6.1 sürümünü kullanmak istiyorsanız ve Windows güncellemelerini durdurmak istemiyorsanız > Aygıt Yöneticisi'ne gidin, GPU'nuza sağ tıklayın, sürücüyü güncelle'yi seçin, bilgisayarıma göz At'ı seçin ve bilgisayarım'daki kullanılabilir sürücüler listesinden seçim yapın.

26/05/2025 tarihinden itibaren 32.0.21013.1000'i seçin bu 25.6.1'dir. Windows güncellemesinin sürümü 32.0.21016.4'tür. Yani 25.10.16 sürümü.

4060 ti den donanimsal olarak ne kadar iyi denilsede 4060 ti bu sizin karşılaştığınız sorunlarin hiçbiri yok

Benim şüphem yeni sürücüler üzerine, son 5 sürümdür yaşıyorum. 25.6.2 sürümündeyim.

Hocam RX 6600 XT kullanıyorum ve sizle aynı sürümde Last of Us part 1 ile 2'yi bitirdim. 2 de hiç çökme sorunu yaşamadım ama birinci oyunda 3-4 kere yaşadım. Oyun bazında farkediyor anlaşılan.

Hocam RX 6600 XT kullanıyorum ve sizle aynı sürümde Last of Us part 1 ile 2'yi bitirdim. 2 de hiç çökme sorunu yaşamadım ama birinci oyunda 3-4 kere yaşadım. Oyun bazında farkediyor anlaşılan.

Bugün ben sadece 1 kere yaşadım, anlık olarak değişiyor. Aslında sanırım grafik ayarlarıyla alakalı, ön ayarlardan yükseğe çekmiştim.

Bugün ben sadece 1 kere yaşadım, anlık olarak değişiyor. Aslında sanırım grafik ayarlarıyla alakalı, ön ayarlardan yükseğe çekmiştim.

Oyundaki bazı grafik ayarları sıkıntılı ya da düzgün çalışmıyor. YouTube'da her grafik ayarının etkisini gösteren bir kanal vardı. İsterseniz ona bakıp tekrar deneyin.

rx6700xt kullanıyorum aynı sorun bende de var çözüm 22.5.1 sürücüsü indirdim bu herifler yeni modeller çıkınca eski kartları saldı 6700xt için 22.5.1 indirdim tabi senin 7700xt daha yeni driver ister.

Benim de maalesef son zamanlar da oyunlara girmeye çalışırken sürücü zaman aşımına uğradı diyerek saf dışı bırakıyor AMD, gerçekten sıkıldım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı