- Makaleler
- 11
Teknolojinin şans işi olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bu sorunlar 4090'da da olabiliyor 3090'da da. Ekran kartını bırak kalkıp konsol bile alsan sorun yaşama şansın var sizdeki de aynı. Sürücü sorunu oldu diye kartın sorunları düzelmemiş demekse Nvidia da sorunlu. Forumda söyleniyor çünkü genelde sorunları düzeltildi ortada yalan ya da şişirilmiş bir bilgi yok. Eskiden yüzde 30 sorun varsa şuan 5 var.
Tabii NVIDIA mükemmel dediğimi göremezsiniz zaten. Hatta AMD ekran kartı konularında bizzat Nvidia da öyle kusursuz değil yazan biriyim ben, herhangi bir taraflılığım yok. Dediğim gibi sürücü sorunları modele göre değişebilir ama bir sürücünün kişiye göre tepki göstermesi size göre mantıksız değil mi
En son kullandığım GTX 1080 resmen bir faciaydı. Çökmediği oyun yoktu resmen, 1 sene dayandım ben o kartla ama o kart harbiden kendisi gidikti, yazılım falan değildi yani.
AMD bir daha olsa alırım, almam değil. Beklentisi yüksek olan kişiler için açtım ki önemli konular. Fiyatı uygun, performansı yüksek. Neden almayayım?