Amazfit sitesi güvenilir mi?

Arkadaşlar linkteki saati almak istiyorum da site hiç güven vermiyor acaba daha önce alışveriş yapan var mı bu siteden? Sepet tasarımı olsun açılır üst menü olsun sanki hiç tasarlanmamış gibi.
Bir de sizce saat fiyatını hakediyor mu diye sormak istiyorum, hoşuma gitti ama fiyat/performans olarak daha iyi saat önerisi alabilirim.

Site güvenilir mi bilmem ama, amazfit güvenilir.
Linkteki saat aşırı hoşuma gitti hatta sitede ki diğer saatlere bakmaya başladım siz satın alın sonra dolandırılmaz iseniz ben de alırım.
Çok güzel.

Site güvenilir mi bilmem ama, amazfit güvenilir.
Linkteki saat aşırı hoşuma gitti hatta sitede ki diğer saatlere bakmaya başladım siz satın alın sonra dolandırılmaz iseniz ben de alırım.
Çok güzel.
Hocam biraz daha araştırma yapayım ondan sonra satın alacağım. Çok araştırdım ve kafamdaki modele en yakın tasarım ve özellik bu markanın saatlerinde var.

Adamların resmi sitesi. Güvenilir endişelenmeyin.

Hocam ister istemez taklit site zannediyor insan. Bir sepete ürün ekleyin ödeme sayfasına bakın. Veya iletişim kısmında ne bir numara var ne bir düzen. Ama resmi sitesiymiş harbiden.

Güncelleme : Ben konuyu açtıktan 1 saat sonra site bakıma alınıp komple güncellenmiş. Şimdi biraz daha güvenilir :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı