Elektronik Amazon 8BitDo Ultimate C Bluetooth Controller 1081TL

Sanırım bütün özelliklerin olduğu model şu,
Bu en tepe modeli. Bağlantı seçeneklerinin yanında gerek Hall effect analoglar gerek malzeme kalitesi olarak konudaki modelden çok daha iyi.

Birde C modelinin Wireless versiyonu var. O daha alt kalite bir ürün ama doğrudan Xinput desteği var konudaki ürünün aksine.
 
Ben amazonda 1350 liraya ultimate C wireless (2.4g olan) almıştım, iade edip bunu almaya değer mi?
 
@koaosman biliyoruz da yorum yazıyoruz hocam. Switch için yazması sadece orada kullanıldığı anlamına gelmiyor, bu kolların Xinput desteği de var yani isterseniz PC'ye Xbox kolu olarak da tanıtabiliyorsunuz. Ayrıca hangi yorumları okuyoruz emin değilim, benim okuduklarımda da övüyorlar kolu.

@KeyN_N 8BitDo da kontrolcü'lerle beraber alıcılarda geliyor. Kola da denetleyici demez. Büyük ihtimal dongle veya Receiver'ın tercümesi o ki o da Bluetooth alıcı demek.

@roser137 eğer 3060'lı veya onun ayarında bir sisteminiz varsa Switch oyunlarını emulatör üzerinden oynamak çok çok daha iyi olacaktır. Kol ise Windows'a bağladığınız an gözükecektir.

Almayı düşünen arkadaşlar merak etmesin, bu kolu PC de Xbox kolu olarak da kullanabilirsiniz. Kolun bildiğim kadarıyla Dongle'a ihtiyacı olmadan direk PC'ye Bluetooth üzerinden bağlayabiliyorsunuz ama kendi Dongle'ı arada ki gürültüyü sıfıra indirecektir. Switch içinde demiş. Büyük ihtimal 2 farklı tuş kombinasyonuyla PC'ye Xbox veya Switch kolu olarak tanıtabiliyorsunuz. Xbox kolu olarak direk PC tanır ama Switch için ayrı emu gerekebilir.
 
8BitDo da kontrolcü'lerle beraber alıcılarda geliyor. Kola da denetleyici demez. Büyük ihtimal dongle veya Receiver'ın tercümesi o ki o da Bluetooth alıcı demek.
Şunu söylemeden önce gidip en azından incelemesini falan izleseniz keşke. Evet 2.4 GHz olan modellerde alıcı geliyor ancak bu modelde sadece BT var ve yanında alıcı gelmiyor.
 
Gamepad'lere controller da dendiğini düşünürsek körü bir çeviride kontrolcü de demiş olabilir.
 

Geri
Yukarı