Amazon açığı bulmak

Yaşına bakmaz evet ceza alabilirsin. Nord VPN Panama kanunlarına göre kullanıcı verilerini paylaşıyor. Teknik olarak sana ulaşmaları mümkün. Gizlilik için birden fazla yönetimi bir arada kullanman en güvenebileceğin yol. Mesela VPN yap üstüne bir shadowsocks ekle sonra proxy bul sanal bir bilgisayardan kopya Mac'lerle işlem yap vs. gibi kendini iyice göm derinlere.(Bu konular kod bilgisinden bağımsız uzmanlık isteyen konulardır ve ne kadar güvenilir tartışılır)

Eğer ki Amazon gibi bir şirketden bulduğun method ile gift code üretebiliyorsan bu çok büyük bir olay.

Türkiye .tr sitesi için ödül yoktu sanırım ama biraz araştırma yapmanda fayda var.
Güvenlik Açıklarını Bildirme - Amazon Web Services (AWS)
Amazon Vulnerability Research Program - Bug Bounty Program | HackerOne

Neden acaba sürekli yaşının küçük olduğu bahanesini kullanıyorsun? Küçükler suç işleyemiyor mu? İade edin işte .
Amazon çok iyidir bakın. Size teşekkür ederler. Ama maddi şekilde . Tabii gerçekten bir açıksa bu.

Ben öyle bir şey yapsaydım. Hatayı bildirirdim. Amazon'un bana resmi bir teşekkür etmesi 100 dolardan çok daha değerli bir şey olurdu.

Eğer bulduğunuz açık doğru ise bunu direkt Amazon'a iletmeniz lazım ister ödül olsun ister olmasın. Zaten açığı test etmek için yapmışsınız yanlış anlamadıysam. Ama aldığınız ürünü iade ederseniz bu sizin yararınıza olur ki, zaten iade etmek zorundasınız çünkü bu yaptığınız iyi bir şey değil başkasının parasını harcamakla aynı şeye denktir bu benim gözümde. Başınıza herhangi bir şey gelmemesi için iade edin. Şahsen ben olsaydım ürün almazdım, alsaydım direkt iade edip Amazon'a bu sorunu bildirirdim.

Bence iade et ve hemen bildir.
Adamların hakkını yemi oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…