Amazon alışveriş sitesi

  • Konuyu başlatan offline
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 19B
O

offline

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar amazonu 1 hafta önce duydum araştırmaya çalıştım ama pek bilgi yoktu olanlar tarihi eseri diyebileceğim kadar eskiydi.Amazonu kullanmış arkadaşlara sorum olucak baya bir çünkü güncel bilgiler yok.Paybyme veya ininaldan alışveriş yapabiliyormuyuz ? Türkiyeye gelen ürünler olduğunu nereden anlıyoruz ? Shipping nedir ? Ürünün kargo ücretinenerden bakabilirim ? Sitede sadece kendilerimi ürünü satmaktadır yoksa başka satıcılar varmıdır ? Ürün satın alırken Tc kmlik numaramızı vermemiz gerekiyormuş 18 yaşında büyük olmamız gerekiyormu ? Sitede verdiğimiz isimle verdiğim Tc kimlik numarasındakı isimle farklı olursa olurmu ? Eğer ürünüm gelmezse ne yapmalıyım ? Satın alma işlemi nasıl gerçekleşiyor ?
Arkadaşlar güncel bilgi bulamadığım için sorularım fazla anlatarak yazarsanız sevinirim.Bu arada diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur şimdiden teşekkürler
 
En kolay yöntem olarak Paypal ile ödeme yapabilirsin. Yaş farketmiyor diye biliyorum. Shipping kargodur Free shipping kullan 15-30 gün arası geliyor kargo.4-7 gün gelmesini istiyorsan 30$ anlaşmalı kargo firmasıyla getittirebilirsin.125$ gümrük sınırı vardır üstü olursa %10 luk bir vergi ödersin. Adını falan doğru yaz garantiye al sorun çıkmasın. Ürünün gelir, sorun çıkarsa siteden destek hattı ile ürününü 10 gün içinde iade edebilirsin. Site sadece kendi ürününü satmaktadır diye biliyorum, ama tamamen güvenilirdir ve Original yazıyorsa orjinaldir. Sormak istediğin başka soru olursa iletebilirsin.
 
1-Site başka satıcıların da ürününü satmaktadır.
2-Gümrük vergisi ödemek istemiyorsan hediye olarak işaretliyebilirsin.
3-Site güvenebileceğin harika bir sitedir. Özellikle satış sonrası desteği harikadır.
4-Satın alırken kargo kısmında yazıyor, nereye gidip gitmeyeceği.
 
Tc kimlik numarasını istiyorlar türkiyede herkesin yılda 5 kez ürün getirme hakkı varmış.Mesela ben babamın Tc kimlik numarasını vericem ama amazondakı ısmım kendi ismim sıkıntı çıkarmı ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı