@EnesTR üyelik açıp adres girdikten sonra alacağınız ürünün kargo,vergi ücretini çok kolay şekilde hesaplayabilirsiniz. Vergi geri alınması konusunu bilemiyorum.

@Suer USD ödemesi bankanız kuruna göre, TL ile satın al derseniz amazon kuruna göre olması lazım. Karlı olan USD ile ödeyip kendi banka kuru üzerinden almanız.

@Raydric Hocam bende Kraken aldım dün geldi de senin koyduğun resimdeki gibi beyaz örtü yok üstünde sadece kutu ve hava yastıkları üstüne örtü için Amazon'dan bir şey mi işaretledin ?

Hocam niye böyle basit şeyleri kafaya takıyorsun? O üründen sonra tekrar Kraken Chroma 7.1 satın almıştım fakat o beyaz örtüsüz gelmişti, dert etmedim; edilecek bir şey değil. Zaten o tam olarak örtü değil, hafif tırnağını taksan yırtılacak basit bir beyaz kağıt parçası. @Gripex

Dostum ben adres de Türkçe karakter kullandım. Kargo şeklini seçerken adresim ilginç harflerle çıkıyor anlamışsındır durumu zaten. Bir sorun teşkil eder mi ?

@rydric Hocam kolay gelsin 35 sayfayı tek tek okumadım eğer cevapladıysan özür dilerim ama benim bir sorum var. Almak istediğim Amazon.com: Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound: Electronics G930 kulaklık var. Bu cihazın Türkiye kargosu var burada sıkıntı yok. Kategorileri sıralarken ''free internatcional shipping'' ibaresi bulunması rağmen kargo ücreti istiyor. Okuduğum bazı forumlarda canlı destekle konuşarak 1 sefere mahsus bu kargoyu bedava yapabiliyormuşuz ancak detaylarını bilmiyorum bi yardımcı olur musunuz?

Raydric, dostum sana özelden ulaşabileceğimiz bir adresin var mı? Bazı sorularım var da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…